首页
登录
职称英语
Sports and games make our bodies strong, prevent us from getting too fat, an
Sports and games make our bodies strong, prevent us from getting too fat, an
游客
2025-03-07
44
管理
问题
Sports and games make our bodies strong, prevent us from getting too fat, and keep us healthy. But these are not their only use. They give us valuable practice in making eyes, brain and muscles work together. In tennis, our eyes see the ball coming, judge its speed and direction and pass this information on to the brain. The brain then has to decide what to do, and to send its orders to the muscles of the arms, legs, and so on, so that the ball is met and hit back where it ought to go. All this must happen with very great speed, and only those who have had a lot of practice at tennis can carry out this complicated chain of events successfully. For those who work with their brains most of the day, the practice of such skills is especially useful.
Sports and games are also very useful for character-training. In their lessons at school, boys and girls may learn about such virtues as unselfishness, courage, discipline and love of one’s country: but what is learned in books cannot have the same deep effect on a child’s character as what is learned by experience. The ordinary day-school cannot give much practical training in living, because most of the pupils’ time is spent in classes, studying lessons. So it is what the pupils do in their spare time that really prepares them to take their place in society as citizens when they grow up. If each of them learns to work for his team and not for himself on the football field, he will later find it natural to work for the good of his country instead of only for his own benefit. [br] According to the author, a child’s character can be most deeply influenced by( ).
选项
A、what he does out of class
B、what he learns in books
C、his place in society
D、his lessons in school
答案
A
解析
细节题。根据“So it is what the pupils do in their spare time that really preparesthem to take their place in society as citizens when they grow up.”可知,只有A正确。强调句型常作为考点。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3986030.html
相关试题推荐
Ifyou()yourdemand,thenmaybeyouwillhavemorechanceofgettingwhatyouw
Themedicinecanpreventyou().A、fromgettingdrunkB、gotdrunkC、getdrunkD、b
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,preventusfromgettingtoofat,an
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,preventusfromgettingtoofat,an
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,preventusfromgettingtoofat,an
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,preventusfromgettingtoofat,an
Whetherwayswillbefoundtopreventpollutionornotisjust______worriesthe
Everyyearwhenthefluis()I’mboundtogetsick.A、gettingaroundB、comingaro
Ifyou()yourdemand,thenmaybeyouwillhavemorechanceofgettingwhatyouw
Thedoctor______metothedangerofnotgettingenoughrestwhileworkingoverti
随机试题
InternationalWomen’sDay(8March)isanoccasionmarkedbywomen’sgroupsar
WhenMomandDadGrowOldA)Theprospectoftalkingtoincreasinglyfragil
Somepeoplethinkthattheamountoftimeandmoneyspentontheprotection
闭合容量是()A.气道开始闭合时呼出的气量 B.人为闭合气道后肺内存留的气
下列关于土堤的说法错误的是()。A.边坡较缓、地基与地基接触面较大 B.对地
有关制备含低共熔物散剂的叙述中错误的是A.可分别以固体粉末稀释低共熔组分,再混和
停、送电的操作顺序有何规定?
铁路运输的优点有()。A:运行速度快,运输能力大 B:铁路运输过程受自然条件限
很多人问马云为什么成功,马云说:我与你的差距就是我在做,你在看。请联系实际谈谈你
根据关税法律制度的规定,下列各项中,海关可以酌情减免关税的是()。A.进出境运
最新回复
(
0
)