首页
登录
职称英语
Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge(保护区)(ANWR)to
Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge(保护区)(ANWR)to
游客
2025-03-06
89
管理
问题
Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge(保护区)(ANWR)to help secure America’s energy future? PresidentObama certainly thinks so. He has argued that tapping ANWR’s oil would help ease California’s electricity crisis and increase the country’s energy independence, thus reducing its oil reliance on other countries. But no one knows for sure how much Crude oil lies buried beneath the frozen earth.
The oil industry goes with the high end of the range, which could equal as much as 10% ofU. S. consumption for as long as six years. By pumping more than 1 million barrels a day from the reserve for the next two or three decades, lobbyists claim, the nation could cut back on imports equivalent to(等于)all shipments to the U. S. from Saudi Arabia. An oil increase would also mean a multibillion-dollar windfall(意外之财)in tax revenues, royalties(开采权使用费)and leasing fees for Alaska and the Federal Government. Best of all, advocates of drilling say, damage to the environment would be insignificant. "We’ve never had a document case of oil rig chasing deer out onto the pack ice. " says Alaska State Representative Scott Ogan.
Not so fast, say environmentalists. The National Resources Defense Council says there may be no more than 3. 2 billion barrels of oil in the coastal plain of ANWR, a drop in the bucket that would do virtually nothing to ease America’s energy problems. And consumers would wait up to a decade to gain any benefits, because drilling could begin only after much bargaining. As for ANWR’s impact on the California power crisis, environmentalists point out that oil is responsible for only 1% of the Golden State’s electricity output and just 3% of the nation’s. [br] It can be learned from the passage that oil exploitation beneath ANWR’s frozen earth______.
选项
A、remains a controversial issue
B、is expected to get under way soon
C、involves a lot of technological problems
D、will enable the U. S. to be oil independent
答案
A
解析
此题为语义推断题。文章第三段提到了“And consumers would wait up to a decade to gain any benefits,because drilling could begin only after much bargaining”,这句话的字面意思是,消费者还要等至少十年才能获益,因为石油开发只有在多次谈判后才会开始。这也就是说,石油开发还面临着许多的争议,答案选A。B项“可望很快进行开发”;C项“包括许多技术方面的问题”和D项“将使美国能够在石油上独立自主”都与原文内容不相符。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3985461.html
相关试题推荐
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetour
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetour
IsthereenoughoilbeneaththeArcticNationalWildlifeRefuge(保护区)(ANWR)to
IsthereenoughoilbeneaththeArcticNationalWildlifeRefuge(保护区)(ANWR)to
IsthereenoughoilbeneaththeArcticNationalWildlifeRefuge(保护区)(ANWR)to
Getinthecar.There’senough________foryou.A、roomB、seatC、spotD、areaA本题考查
Hislittlecarisn’t______forfivepeople.A、enoughbigB、bigenoughC、asenough
Although______happenedintheArcticregionsoundslikefairytale,ittrulyexi
NationalAviationandSpaceAdministration(NASA)anditspartnersintheInte
NationalAviationandSpaceAdministration(NASA)anditspartnersintheInte
随机试题
•Readthearticleaboutthelimitedcompanyanditsliability.•ForeachQuestio
Awomanandamangetintoacaraccident,andit’sabadone.Bothcarsare
Computersareelectronicmachinesforprocessingdata.Dataarepiecesorit
[originaltext]HundredsofresidentsandholidaymakersalongsouthernAustra
[originaltext]WhileithaslongbeenapracticeinAsiancountries,manype
急性再障感染最多见于A.颅内 B.肠道 C.呼吸道 D.肛周感染 E.皮
9个月婴儿,近1个月夜惊,睡眠差,多汗,烦躁,运动发育迟,刚会坐,不能爬,体检:
办理查封登记时,国土资源行政主管部门不需注意()。A.土地使用权在预查封期间
违反《证券公司监督管理条例》的规定,有下列()情形的,责令改正,给予警告,没收违
动物药,尤其是某些来源于高等动物的中药,所含的化学成分常常与人体中的某些物质成分
最新回复
(
0
)