首页
登录
职称英语
When Bill de Blasio ran for New York City mayor last year, he promised to en
When Bill de Blasio ran for New York City mayor last year, he promised to en
游客
2025-03-06
40
管理
问题
When Bill de Blasio ran for New York City mayor last year, he promised to end a controversial(有争议的), city wide cell-phone ban(禁令)in public schools, which is not equally enforced in all schools. Now, under his leadership, the city is preparing to end the ban. It will be replaced by a policy that allows phones inside schools but tells students to keep them packed away during class.
Many schools have a rule about enforcing the ban that says, "If we don’t see it, we don’t know about it. " That means teachers are OK with students bringing in cell phones, as long as they stay out of sight and inside bags and pockets.
But at the 88 city schools with metal detectors, the ban has been strictly enforced. The detectors were installed to keep weapons out of schools, but the scanners(扫描器)can also detect cell phones. So students at these schools must leave their phones at home or pay someone to store it for them.
The ban was put into place in 2007 under mayor Michael Bloomberg. Ending the ban will also likely end an industry that has sprung up near dozens of the schools that enforce the ban. Workers in vans(厢式货车)that resemble food trucks store teens’ cell phones and other devices for a dollar a day.
Critics of the ban say cell phones are important safety devices for kids during an emergency. They also say that enforcement of the ban is uneven and discriminatory. Where the ban is enforced, it puts a disadvantage on students who can’t afford to pay to store their phones.
Before putting an official end to the cell-phone ban, city education officials are working on creating a new policy. It will include rules about not using the phones during class or to cheat on tests. [br] According to the passage, which of the following statements is TRUE?
选项
A、After the cell-phone ban is ended, students can use their phones during class.
B、The cell-phone ban is equally enforced in all public schools.
C、The cell-phone ban was put into place in 2008 under Mayor Bill de Blasio.
D、A phone-storage industry has appeared outside the 88 metal-detector campuses.
答案
D
解析
细节题。根据定位句①可以反推出D项正确。A项明显错误。根据定位句②,B项错误。根据定位句③,C项时间与人物都不对。故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3985158.html
相关试题推荐
Ipromisedtolook()thematterassoonasIgotthere.A、forB、inC、intoD、after
Theyoungmanpromisedtohisparents,"Iwouldnever()again."A、letyoudownB
WhenBilldeBlasioranforNewYorkCitymayorlastyear,hepromisedtoen
WhenBilldeBlasioranforNewYorkCitymayorlastyear,hepromisedtoen
Theyoungmanpromisedtohisparents,"Iwouldnever()again."A、letyoudownB
WhenBilldeBlasioranforNewYorkCitymayorlastyear,hepromisedtoen
WhenBilldeBlasioranforNewYorkCitymayorlastyear,hepromisedtoen
IhavepromisedtohelpyouandI’ll______myword.A、holdB、followC、stickD、keep
Ipromisedtolook()thematterassoonasIgotthere.A、forB、inC、intoD、after
John:Whydon’twejustgooutforacoffee?Steve:______I’vepromisedmyself
随机试题
Wedon’tdenythatyourproductsaresuperiorinqualityto______ofJapanesema
Individualsandbusinesseshavelegalprotectionforintellectualpropertyt
Whydidyoudecidetoreadthis,andwillyoukeepreadingtotheend?Doyo
HowtoSpeakGoodEnglishI.IntroductionA.Manylearners
小学音乐《草原放牧》 一、考题回顾
应用属性抽样法的主要步骤包括( )。A.确定总体 B.确定样本量 C.随机
下列加点词语在古代和现代含义相同的是()。
根据上述资料可以推出的是:A.2020年7月表格所列的各类限额以上单位商品中
城镇居民消费和社会消费品零售总额相差最大的一年是()。 A.1978
下列文化中属于校园物质文化范畴的有( )A、环境文化 B、课程文化
最新回复
(
0
)