首页
登录
职称英语
The automobile has many advantages. Above all, it offers people freedom to go
The automobile has many advantages. Above all, it offers people freedom to go
游客
2025-03-04
46
管理
问题
The automobile has many advantages. Above all, it offers people freedom to go wherever and whenever they want to go. However, to most people, cars also serve as symbols of power, success, speed, excitement, and adventure. In addition, much of the world’s economy is built on producing motor vehicles and supplying roads, services, and repairs for those vehicles. In the United States, one of every six dollars spent and one of every six non-farm jobs are connected to the automobile or related industries, such as oil, steel, rubber, plastics, automobile services, and highway construction.
In spite of their advantages, motor vehicles have many harmful effects on human lives and on air, water, land, and wildlife resources. Though we tend to deny it, riding in cars is one of the most dangerous things we do in our daily lives. Since 1885, when Karl Benz built the first automobile, almost 18 million people have been killed by motor vehicles. Every year, cars and trucks worldwide kill an average of 250, 000 people and injure or permanently disable ten million more. Half of the world’s people will be involved in an auto accident at some time during their lives. In addition to the tragic loss of life, these accidents cost American society about $ 60 billion annually in lost income and in insurance, administrative, and legal expenses.
Streets that used to be for people are now for cars. Pedestrians and people riding bicycles in the streets are subjected to noise, pollution, stress, and danger. Motor vehicles are the largest source of air pollution, producing a haze of smog over the world’s cities. In the United States, they produce at least 50% of the country’s air pollution. [br] It can be inferred from this passage that automobiles______.
选项
A、are an important part of the world ’s economy
B、are becoming less dangerous
C、will produce less air pollution in the future
D、are killing more people in recent years than in the past
答案
A
解析
逻辑推理题。从第一段的这句In addition,much of the world’s economy is built on producing motor vehicles and supplying roads,services,and repairs for those vehicles可以看出机动车制造对世界经济的影响。文中第二段说到汽车会造成很多车祸,很危险,但并没有说现在的汽车比起以前来不那么危险,所以B不对。第三段也提到会造成空气污染,但是以后足不是会减少污染也没有讲,所以C也不对。同样,选项D说最近车祸造成的人员死亡比以前多也是文中没有提到的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3982825.html
相关试题推荐
Peoplewhoare______towoolshouldn’twearwoolenclothing.A、sensitiveB、initiat
Manypeopleconsiderswitchingfromhomeschoolingtotraditionalschoolingas
Manypeopleconsiderswitchingfromhomeschoolingtotraditionalschoolingas
Manypeopleconsiderswitchingfromhomeschoolingtotraditionalschoolingas
Manypeopleconsiderswitchingfromhomeschoolingtotraditionalschoolingas
Manypeopleconsiderswitchingfromhomeschoolingtotraditionalschoolingas
Likemostpeople,Iwasbroughtuptolookuponlifeasaprocessofgetting.
Likemostpeople,Iwasbroughtuptolookuponlifeasaprocessofgetting.
Likemostpeople,Iwasbroughtuptolookuponlifeasaprocessofgetting.
Johnalwaystriesto______peoplewhoareusefultohimprofessionally.A、develop
随机试题
Mr.Muftialways_______usthataseeminglyslightmattercanhaveasignificant
Theprimaryfocusofthepassageisonwhichofthefollowing?[br]Itcanbein
SituationComedyToday’slectureisaboutsituatio
Thoughshefeltit(fair)______topunishonlyher,shecoulddonothingbutke
古籍保护人才培养中的问题有()a“冷板凳”b社会认知和评价c工作质量与数量
2000年,北京市海淀区28岁的个体工商户王建国经人介绍与北京公交集团客运二公司
负责标定国家药品标准品、对照品的部门是A.药品认证委员会B.中国食品药品检定研究
61.选择超高压电流互感器时除了考虑变比误差,角误差外,还必须考虑互感器铁芯和影
关于法律渊源,下列说法中正确的是:()A.全国人大常委会决定同外国缔结的条约和
长期大量使用能引起肾绞痛、急性肾衰的是A.马来酸氯苯那敏 B.对乙酰氨基酚
最新回复
(
0
)