首页
登录
职称英语
Another thing an astronaut has to learn about is eating in space. Food is we
Another thing an astronaut has to learn about is eating in space. Food is we
游客
2025-03-03
52
管理
问题
Another thing an astronaut has to learn about is eating in space. Food is weightless, just as men are. Food for space has to be packed in special ways. Some of it goes into tubes that a man can squeeze into his mouth. Bite-sized cookies are packed in plastic.
There is a good reason for covering each bite. The plastic keeps pieces of food from travelling in the spaceship. On the earth very small pieces of food would simply fall to the floor. But gravity doesn’t pull them to the floor when they are out of the plastic in a spaceship. They move here and there and can get into a man’s eyes or into the spaceship’s instruments. If any of the instruments is blocked, the astronauts may have trouble getting safely home.
As astronauts travel on longer space trips, he must take time to sleep. An astronaut can fit himself to his seat with a kind of seat belt. Or, if he wants to, he can sleep in a sleeping bag which is fixed in place under his seat. But be careful he must put his hands under the belt when he goes to sleep. This is because he is really afraid that he might touch one of controls that isn’t supposed to be touched until later. [br] Why does an astronaut put his hand under his belt when he sleeps?
选项
A、Because he thinks it is comfortable to sleep in that way in space.
B、Because he doesn’t want to touch any controls when he sleeps.
C、Because the instruments of the spaceship are easily broken.
D、Because he is afraid that the seat will move.
答案
B
解析
细节题。根据文章最后一段最后两句“But be careful he must put his hands under the belt when he goes to sleep.This is because he is really afraid that he might touch one of controls that isn’t supposed to be touched until later.”可知,为了防止在睡眠中不小心触碰到飞船上的控制键,宇航员睡觉的时候要将双手放在安全带下。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3981398.html
相关试题推荐
Tom:Iseeinthepaperthey’resendingmoreequipmenttospace.Andwemightha
Hehasmadeanotherwonderfuldiscovery,________ofgreatimportancetosciencea
SpeakerA:Wouldyoucareforanotherhelping(还要再吃点东西吗)?SpeakerB:________A、I
JohnlikesChinesefood,buthe________eatingwithchopsticks.A、isusedtoB、use
Anotherthinganastronauthastolearnaboutiseatinginspace.Foodiswe
Anotherthinganastronauthastolearnaboutiseatinginspace.Foodiswe
Anotherthinganastronauthastolearnaboutiseatinginspace.Foodiswe
Peopleshouldwashfruit______withchemicalsbeforeeatingit.A、coveredB、cover
Caneatingachocolatebareverydayreallypreventage-relatedmemoryloss?
Caneatingachocolatebareverydayreallypreventage-relatedmemoryloss?
随机试题
Localandinternationalnewsreportedonthesuccessofthearchaeologicalexcav
[originaltext]M:DoyouthinkLaurawillaccepttheproposal?W:Noway.Q:Whatd
[originaltext]W:IliketakingphotographsbutIhaven’tgotavideocamera.M:
[originaltext]Notlongagoitwasassumedthatthedangersmanwouldmeeti
TheKoala’sLifeCycleThebreedingseasonforkoalas
患者女性,56岁,患糖尿病。胰岛素治疗期间突然心悸、饥饿、出汗,随即意识不清。首
变电检测管理规定工作票准备,在检测前2天,班组工作负责人完成工作票的填写,并由工
商业银行在识别和分析贷款风险时,系统性风险因素包括()。A:行业风险因素B:区
男,66岁,高血压心脏病,心功能不全,EKG示踱房室传导阻滞,两肺底闻及湿啰音,
脑出血的内科治疗最重要的是() A.控制脑水肿 B.给止血剂 C.降低血压
最新回复
(
0
)