首页
登录
职称英语
The top of the world is a wonderland. In winter, the temperature often falls
The top of the world is a wonderland. In winter, the temperature often falls
游客
2025-03-03
41
管理
问题
The top of the world is a wonderland. In winter, the temperature often falls to -30°F and the sun never rises. The ocean is surrounded by frozen ground. There are few people or trees, but to polar bears, the Arctic is home.
Polar bears have thick fur, big paws and other features that make them well prepared for life in their tough environment. In fact, they need the Arctic sea ice for survival. But climate change is causing larger and larger areas of summer sea ice to melt. Experts say that if warming patterns continue, the Arctic could be free of summer sea ice by 2050. That may cause two-thirds of the word’s 20,000 polar bears to be gone by then too.
Polar bears can’t survive for long on land. Seals are their main source of food. The only place where polar bears can hunt seals is on the ice.
Although these bears are strong swimmers, they are no match for lightning swift seals in the water. A polar bear has brilliantly clever strategies to overcome this disadvantage. In winter the bear waits motionless beside a seal’s breathing hole, which is a narrow tunnel through the ice. Often many hours pass before the seal comes up for air and the bear kills it with a powerful blow of its paw. In summer, the polar bears that live on land eat very little and wait for the sea ice to return.
With the sea ice forming later in the year and melting earlier, polar bears do not have enough opportunity to hunt and eat. Less sea ice makes it harder for the bears to catch the seals. The bears must swim longer distances between ice packs, and they can’t always make it. The ice is also getting thinner. These conditions can cause polar-bear cubs to become separated from their mothers, who provide them with food.
Steven Amstrup is the chief scientist of Polar Bear International. The group aims to save the bears and their home. "The more people who see polar bears and understand their difficult situations, the better the chance we’ll alter our warming path in time to save them," he says. [br] According to the passage, which of the following statements is TRUE?
选项
A、Starving polar bears are increasingly coming into villages, where they may be killed either for food or safety.
B、Polar bears can spend their entire lives on land if the sea ice melts completely.
C、Two-thirds of the world’s polar bears may disappear by 2050 as global warming continues.
D、The growing distance between ice packs is not a problem for polar bears, because they are excellent swimmers.
答案
C
解析
A选项中提到北极熊因为饥饿而闯入村庄,这个在原文中并没有提到,可排除A。B选项中根据“spend their lives on land”定位到原文的第三段开头“Polar bears can’t survive for long on land.”,B选项意思正好相反,排除B。原文第四段第三句“The bears must swim longer distances between ice packs,and they can’t always make it.”D选项中“not a problem”意思相悖,排除D。原文第二段提到的“…the Arctic could be free of summer sea ice by 2050.That may cause two-thirds of the word’s 20,000 polar bears to be gone by then too.”因此选项C正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3980871.html
相关试题推荐
Thetopoftheworldisawonderland.Inwinter,thetemperatureoftenfalls
Thetopoftheworldisawonderland.Inwinter,thetemperatureoftenfalls
Itwasacoldwinterday.AwomandroveuptotheRainbowBridgetollbooth(
Itwasacoldwinterday.AwomandroveuptotheRainbowBridgetollbooth(
Itwasacoldwinterday.AwomandroveuptotheRainbowBridgetollbooth(
Thetopoftheworldisawonderland.Inwinter,thetemperatureoftenfalls
Thetopoftheworldisawonderland.Inwinter,thetemperatureoftenfalls
Thetopoftheworldisawonderland.Inwinter,thetemperatureoftenfalls
Thetopoftheworldisawonderland.Inwinter,thetemperatureoftenfalls
Thetopoftheworldisawonderland.Inwinter,thetemperatureoftenfalls
随机试题
ThomasMalthuspublishedhisEssayonthePrincipleofPopulationalmost200
DearSir/Madam,Inresponsetoyouradvertisementinyesterday’sTimeEducat
Marketingfirmsrelyheavilyon______information:statisticaldataaboutthesiz
地质雷达天线要求具有屏蔽功能,最大探测深度大于2m,垂直分辨率应高于()。
短融主体评级下降,低于注册时信用级别的,短期融资券发行注册自动失效。( )
查询法在就地审计的方式下,可以采用的方法有A.监盘 B.函证 C.口
下列不属于可再生能源的是( )。A:风能 B:生物能 C:机械能 D:石
掷两个骰子,掷出的点数之和为奇数的概率为P1,掷出的点数之和为偶数的概率为P2,
张某、王某、李某三人共同投资设立一普通合伙企业,合伙企业在存续期间,张某擅自以合
环境影响评价适用的主要标准,除环境质量标准、污染物排放标准外,还有一类是()
最新回复
(
0
)