首页
登录
职称英语
Love really is blind when it comes to physical flaws, it would seem. A
Love really is blind when it comes to physical flaws, it would seem. A
游客
2025-03-02
36
管理
问题
Love really is blind when it comes to physical flaws, it would seem.
A research conducted by Social Studies Center in University of Hawaii at Manoa suggests that when we love someone, we tend to overlook their crooked noses, big tummies or other attributes that might put others off. As a result, husbands and wives think their other halves are more attractive than they really are. No wonder Chinese has the saying that"Beauty lies in the beholder’s eyes". This phenomenon could also help explain some physically mis-matched couples such as the glamorous Beyonce and Jay-Z, the striking Lara Stone and David Walliams.
The so-called " positive illusion" theory comes from an experiment in which researchers asked 70 couples to rate their other halves for attractiveness. Questions included how attractive their husband, wife, boyfriend or girlfriend was to the opposite sex, and how they rated compared with others of the same age. The answers were kept secret to prevent any partners being upset and distressed. Some of those taking parts also rated photos of their partners. In addition, members of the public judged the looks of all 140 men and women taking part.
The results revealed that couples view their other halves as being better looking than they really are.
Even asking them to rate pictures of their partners did not give them a reality check, the Journal of Social and Personal Relationships reports.
With previous studies finding that we view our loved ones as being kinder and more intelligent than they actually are, it does seem that love is blind in all sorts of ways. Those studied were young and had been together on average for just two and a half years. The researchers said that more work is needed to see if those in long marriages are still blind to their partner’s physical flaws. [br] Which of the following might NOT be the question of the experiment mentioned in paragraph three? ______
选项
A、How attractive is the one you love?
B、How do you rate the photo of the one you love?
C、How attractive is the one you love to the opposite sex?
D、How attractive is your husband, wife, boyfriend or girlfriend is to the opposite sex?
答案
A
解析
此题问的是哪一个选项可能不是第三段实验中的提问,属于事实细节题。原文中有两处可以帮助我们找到正确答案,一是“Questions included how attractive their husband,wife,boyfriend or girlfriend was to the opposite sex, and how they rated compared with others of the sameage”,此句意思是指,“问题包括他们的丈夫、妻子、男朋友、女朋友对于其他异性具有多大的吸引力,以及同其他同龄人相比,他们能得多少分”,由此我们可以判断C和D都是正确的,其实这两个选项表达的是同一个意思。再由原文的另外一处,“Some of those taking parts also rated photos oftheir partners”(部分参与这项调查的人还为其伴侣的照片打分)可以判断B项也是正确的。只有A项是原文所没有提到的,也可以通过排除法排除。所以,此题的正确答案是A项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3979131.html
相关试题推荐
His_________oftheaeroplanewascorrectineverydetailandcouldreallyfly
Caneatingachocolatebareverydayreallypreventage-relatedmemoryloss?
Caneatingachocolatebareverydayreallypreventage-relatedmemoryloss?
Caneatingachocolatebareverydayreallypreventage-relatedmemoryloss?
Caneatingachocolatebareverydayreallypreventage-relatedmemoryloss?
Itcanbereallyfrustrating(使人沮丧的)foranoverweightpersontogotoagyma
Itcanbereallyfrustrating(使人沮丧的)foranoverweightpersontogotoagyma
Itcanbereallyfrustrating(使人沮丧的)foranoverweightpersontogotoagyma
I’mtryingtobemore______whenIgoshopping,andonlybuyingwhatIreallyneed
Materialculturereferstothetouchable,material"things"—physicalobjects
随机试题
OfalltheemployedworkersintheUnitedStates,12.5millionarepartofa
择书比择友简单得多。不擅辞令、厌恶应酬的人,可以自由自在地徜徉于书林之中,游目四顾,俯拾皆友。看书,可以博览,可以细嚼,没有人会怪你喜新厌旧,
A.indistinct B.direct C.indirect D.
某50kg病人拟行面部手术,用1%利多卡因35ml(含1:40万U肾上腺素)局部
属于颞下颌关节功能区的是A.关节结节后斜面与髁突前斜面 B.关节窝顶与髁突前斜
低钾血症可引起()A.心肌自律性升高 B.心肌兴奋性降低 C.平滑肌兴奋性降
婴幼儿麻醉时,手术室的室温宜保持在A.18℃左右 B.22℃左右 C.25℃
左边图形由四个部分组成,各部分通过平面上的变化可以组成新图形,下列选项中,不是由
邮区邮政实物传递网是以邮区中心局为中心,由邮区内()连接邮区内市县局和各收投点
采用气动或液动爆管法进行管道更新,新管直径最大可比旧管大()。A.10% B
最新回复
(
0
)