首页
登录
职称英语
Toronto’ s third City Hall, now known as Old City Hall, was designed by Edwar
Toronto’ s third City Hall, now known as Old City Hall, was designed by Edwar
游客
2025-03-01
49
管理
问题
Toronto’ s third City Hall, now known as Old City Hall, was designed by Edward James Lennox and declared open on Sept. 18, 1899.
Created to provide more space for city officials, it turned out to be the largest building in the city and the largest city building in North America at the time.
Lennox took three years to design the City Hall and it took 11 years to build it. Contemporaries believe that the odd carvings above the Queen Street entrance were actually caricatures (漫画) of councilors at the time.
Lennox even included himself in the caricatures, on the west side of the central arch, and left a strange signature in the stonework of the link portions of the building.
The third City Hall was originally used as councilors’ offices and legal offices, but it is used only as a courthouse today.
When the fourth City Hall (the one we know today) was declared open in 1965, Old City Hall was threatened to be pulled down. It was saved by a group of people called the " Friends of Old City Hall. "
The clock tower stands parallel with the middle of Bay Street, rather than with the center of the building. The bells in the tower were not installed until the building opened. Old City Hall was declared a historical site in 1989.
The entire structure cost more than $ 2.5 million to build at the time. This is equal to $ 53 million today. [br] Which of the following statements is TRUE according to the passage?
选项
A、To build a structure like the City Hall will cost $2. 5 million today.
B、The clock tower stands parallel with the centre of the City Hall.
C、Old City Hall was once pulled down in the development of the city.
D、Old City Hall is now a historical site.
答案
D
解析
综合分析题。根据文章最后一段可知,整个建筑在当时的造价超过250万美元,这相当于今天的5300万美元,故排除A;根据倒数第二段第一句可知,钟楼与海湾街中心点平行,而不是与市政厅的中心平行,排除B;根据第六段第一句可知,老市政厅面临着被拆除的危险,排除C;根据倒数第二段最后一句可知,老市政厅在1989年被宣布为历史遗迹,所以选项D“老市政厅现在是一个历史遗址。”正确。故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3977380.html
相关试题推荐
Afterbeingtestedinmanyways,thisnewly-designedmachinewill______inthe
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
Thesebooksaredesignedto______children.A、agreewithB、applyforC、appealtoD
Afterbeingtestedinmanyways,thisnewly-designedmachinewill_________inth
ATorontomanisofferingafreeround-the-worldairtickettotherightwom
ATorontomanisofferingafreeround-the-worldairtickettotherightwom
ATorontomanisofferingafreeround-the-worldairtickettotherightwom
ATorontomanisofferingafreeround-the-worldairtickettotherightwom
ATorontomanisofferingafreeround-the-worldairtickettotherightwom
随机试题
Contrasttoresearchers’expectations,dysfunctionalfamilyrelationshipsand
[originaltext]W:Everybodyistalkingaboutgenestoday,butdogenesdetermine
DothefollowingstatementsagreewiththeviewsofthewriterinReadingPassag
WhatdoesthenewsitemsayabouttheFrenchphotojournalist?[br][originaltex
实际工作中的“一刀切”的工作方法是由于忽视了()A.矛盾的同一性 B.矛盾的
患者,男性,25岁,受凉后畏寒高热(39C)伴咳嗽,胸片示右上肺大片状阴影,血白
下列不属于道德特征的是( )。A.道德具有差异性 B.道德具有继承性 C.
下列各项,属我国现存的第一部产科专著的是A.《女科要旨》 B.《经效产宝》
王某2015年购得一商铺,以每月4000元租金租给李某,租期5年。半年后由于经营
15岁青春期功血患者首选止血药物是()A.前列腺素 B.酚磺乙胺(止血敏
最新回复
(
0
)