首页
登录
职称英语
Throughout history, humans have suffered from a condition that they have neve
Throughout history, humans have suffered from a condition that they have neve
游客
2025-02-28
43
管理
问题
Throughout history, humans have suffered from a condition that they have never been able to escape——ageing. Some researchers, however, believe we may be thinking about it in the wrong way. They say we should start treating ageing itself as a disease——one that can be prevented and treated.
Their hopes are founded on recent discoveries that suggest biological ageing may be entirely preventable and treatable. From a biological preventive, the body ages at different rates according to genetic and environmental factors. Tiny errors build up in our DNA and our cells begin developing faults that can grow into tissue damage, which leads to ageing and ageing-related diseases.
One of the leading figures in human life research, Aubrey De Grey, explains in an interview that their goal is to develop a set of therapies for middle-aged and older people that will leave them physically and mentally equivalent(相当的) to someone under the age of 30. "Of course, without wiping their memories, " he adds. But he doesn’ t think that it will be possible to stop ageing altogether. He sees a future where "rejuvenation technologies" can be applied to old people in order to revert their cells to what they were like when they were in their youth, buying them extra time. The idea is that someone who is treated at the age of 60 will be biologically reverted to 30. But because the therapies are not permanent fixes, their cells will end up becoming 60 years old again in another 30 years time. [br] Humans age at different rates due to ______ reasons.
选项
A、physical
B、biological
C、genetic and environmental
D、DNA and cell-related
答案
C
解析
细节题。根据文章第二段内容“From a biological preventive,the body ages at different rates according to genetic and environmental factors.”可知,从生物预防的角度来说,身体根据遗传和环境因素以不同的速度老化。故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3977263.html
相关试题推荐
Onewarningwas______tostopherdoingit.A、sufferedB、sufficedC、suggestedD、pr
SpeakerA:Thereseemstobesomethingwrongwiththeair-conditionerinourapa
Generally,snakeswon’tattackhumans______theyarethreatenedwithdanger.A、if
Throughouthistory,humanshavesufferedfromaconditionthattheyhaveneve
Throughouthistory,humanshavesufferedfromaconditionthattheyhaveneve
Throughouthistory,humanshavesufferedfromaconditionthattheyhaveneve
Throughouthistory,humanshavesufferedfromaconditionthattheyhaveneve
Isuggestedheshould______himselftothenewconditions.A、adaptB、adoptC、regul
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theea
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theea
随机试题
AfterSusanJoycewaslaidoff,shewashorrifiedtohearoftwosuicidesin
[originaltext]BarbaraSandersisawifeandthemotheroftwochildren,age
A.平台杖 B.肱三头肌支持型腋杖 C.腋杖 D.步行器 E.前臂杖患者
5月12日事故发生前,881平硐先后有12人入井,其中+890m掘进工作面3人
下列哪项不是健康管理的基本策略()A.健康风险评估B.需求管理C.疾病管理D.灾
示指占全手功能的百分比为A.60% B.40% C.30% D.20%
初产妇,24岁,GP,妊娠42周,胎儿双顶径9.5cm,羊水指数12.3,胎盘Ⅲ
按投资标的划分,证券投资基金可分为()。 Ⅰ、债券基金; Ⅱ、股票基金;
根据保险人的委托,向保险人收取代理手续费,并在保险人授权的范围内代为办理保险业务
A.扑翼样震颤无法引出 B.轻度性格改变和行为失常 C.昏睡和精神错乱 D
最新回复
(
0
)