首页
登录
职称英语
According to the passage, all of the following are benefits associated with back
According to the passage, all of the following are benefits associated with back
游客
2025-02-27
41
管理
问题
According to the passage, all of the following are benefits associated with backward integration EXCEPT______ [br] Which of the following best describes the way the last paragraph functions in the context of the passage?
选项
A、The last in a series of arguments supporting the central argument of the passage is presented.
B、A viewpoint is presented which qualifies one presented earlier in the passage.
C、Evidence is presented in support of the argument developed in the preceding paragrap.
D、Questions arising from the earlier discussion are identified as points of departure for further study of the topic.
E、A specific example is presented to illustrate the main elements of argument presented in the earlier paragraphs.
答案
B
解析
This question asks you to choose the statement that best describes the function of the last paragraph of the passage. The best answer is B. At the end of the third paragraph, the author indicates that assemblers benefit from contracting with, rather than owning, independent suppliers. In the last paragraph, however, the author indicates that contracting with independent suppliers can itself present problems. Thus the last paragraph qualifies the viewpoint presented at the end of the third paragraph. Choice A is not the correct answer because the passage makes several points about backward integration, but does not present a central argument about this topic. Choice C is not the correct answer because the final paragraph qualifies rather than supports an argument made in the third paragraph about contracting with independent suppliers. Choices D and E are incorrect because the final paragraph does not identify questions or present a specific example.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3974452.html
相关试题推荐
Theprimaryofthepurposeofthepassageisto______[br]Informationinthepa
Theprimaryofthepurposeofthepassageisto______[br]Itcanbeinferredfr
Theprimaryofthepurposeofthepassageisto______[br]Accordingtothepass
Whichofthefollowingbeststatesthemainideaofthepassage?[br]Thepassag
Whichofthefollowingbeststatesthemainideaofthepassage?[br]Informatio
Whichofthefollowingbeststatesthemainideaofthepassage?[br]Whichoft
Whichofthefollowingbeststatesthemainideaofthepassage?[br]Theauthor
Whichofthefollowingbeststatesthemainideaofthepassage?[br]Whichist
Thepassageisprimarilyconcernedwith______[br]Accordingtothepassage,whi
Thepassageisprimarilyconcernedwith______[br]Theauthorrefersto“filter-
随机试题
A17-yearU.S.studyhasfinallyansweredoneofthemostpressingquestion
SimilartothestoryinthemovieCasablanca,theworldeconomy______.[br]Itc
[originaltext]In1848,goldwasdiscoverednearSanFranciscoandthefirst
B
目赤肿痛属风热证者,可配用()A.血海、膈俞 B.少商、上星 C.鱼腰
教师通过摆事实、讲道理,提高学生的认识,帮助他们形成正确观点的德育方法是____
在意识清晰的情况下出现语词杂拌,这种症状最可能是( )。A.思维不连贯 B.
关于晋升竞赛的说法,正确的是()。A:参加晋升竞赛的候选人之间实力差别不宜太大
(2018年真题)下列各项中,属于记账凭证填制要求的内容有( )。A.所有记账
根据《煤矿井巷工程质量验收规范》的规定,工程项目的质量验收划分包括()。A.分
最新回复
(
0
)