首页
登录
职称英语
The Supreme Court is no longer able to keep pace with the tremendous number of c
The Supreme Court is no longer able to keep pace with the tremendous number of c
游客
2025-02-26
41
管理
问题
The Supreme Court is no longer able to keep pace with the tremendous number of cases it agrees to decide. The Court schedules and hears 160 hours of oral argument each year, and 108 hours of next year’s term will be taken up by cases left over from this year. Certainly the Court cannot be asked to increase its already burdensome hours. The most reasonable long-range solution to this problem is to allow the Court to decide many cases without hearing oral argument; in this way the Court might eventually increase dramatically the number of cases it decides each year. Which of the following, if true, could best be used to argue against the feasibility of the solution suggested above?
选项
A、The time the Court spends hearing oral argument is only a small part of the total time it spends deciding a case.
B、The Court cannot legitimately avoid hearing oral argument in any case left over from last year.
C、Most authorities agree that 160 hours of oral argument is the maximum number that the Court can handle per year.
D、Even now the Court decides a small number of cases without hearing oral argument.
E、In many cases, the delay of a hearing for a full year can be extremely expensive to the parties involved.
答案
A
解析
本题问题目的清晰,让我们反对上述推理中的the feasibility of the solution,因此读题重点应放在段落最后一个句子上,且最后一个句子明显是提出一个方法“to allow the court to decide many caseswithout hearing oral argument”,而达到目的(in this way为引导目的的关键词)“法院能eventually increasedramatically...”(请注意dramatically),反对重点反对the solution即方法。若法院用于听取口头辩论的时间仅仅占裁决一个案件所花费时间的很少一部分,如(A)所说,那么即使裁决案例时不听取口头辩论,也不可能“dramatically”增加每年裁决的案件数目。所以(A)选项通过对段落推理所提出的方法A的质疑,而起到了反对作用。因此(A)正确。(D)易误选,但若在听取口头辩论时每年裁决10个案例,而不听取口头辩论每年裁决30个案件(尽管也很少),但是有了一个“dramatically”的增加,所以(D)不可能起到反对作用。(B)中的“last year”与本题推理无关;(E)中的“expensive”与推理的“increase dramatical—ly”也无关。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3973536.html
相关试题推荐
Theexcessivenumberofsafetyregulationsthatthefederalgovernmenthasplace
Overthelast40yearstherehasbeenagreatincreasenotonlyinthenumberof
SergeantOurpoliceacademynolongerrequiresitsapplicantstopassaphysical
AgreaternumberofnewspapersaresoldinTownSthaninTownT.Therefore,the
Nursingschoolscannotattractagreaternumberofableapplicantsthantheycur
Thenumberofhospitalemergencyroomvisitsbyheroinusersgrewbymorethan2
Notingthatthenumberofcrimescommittedinacertaincityhaddecreasedin19
Twoexperimentalgardenplotswereeachplantedwiththesamenumberoftomatop
Despiteadramaticincreaseinthenumberofpeopleridingbicyclesforrecreati
TheroleoftheUplandiansupremecourtistoprotectallhumanrightsagainsta
随机试题
Questions34-39Completetheflow-chartbelow.ChooseNOMORETHANTWOWORDSAND
—Areyoufeeling______?—"Yes,I’mfinenow".A、anywellB、anybetterC、quiteg
这是一所国际知名的研究型大学,其悠久的办学历史、前瞻的教育理念和优异的教学质量,是年轻人理想的求学之地。[br][audioFiles]2018m8x/a
Whatisthewomandoing?[originaltext]M:Excuseme,areyouwaitingtobuyconce
ThesedayslotsofyoungJapanesedoomiai,literally,"meetandlook."Many
生产场所空气中粉尘测定的项目较多,但目前从安全和卫生学角度规定,主要测定项目有粉
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
下列关于企业制度化管理的表述,不正确的是()A.遵循效率优先的原则 B.
国际清算银行在对银行业的发展和协调进程中发挥着重要作用,下列关于国际清算银行的说
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)