首页
登录
职称英语
Fossils of the coral Acrocora palmata that date from the last period when glacie
Fossils of the coral Acrocora palmata that date from the last period when glacie
游客
2025-02-26
47
管理
问题
Fossils of the coral Acrocora palmata that date from the last period when glaciers grew and consequently spread from the polar regions are found at ocean depths far greater than those at which A. palmata can now survive. Therefore, although the fossilized A. palmata appears indistinguishable from A. palmata now living, it must have differed in important respects to have been able to live in deep water. The argument depends on the assumption that
选项
A、no fossils of the coral A. palmata have been found that date from periods when glaciers were not spreading from the polar regions.
B、geological disturbances since the last period during which glaciers spread have caused no major downward shift in the location of A. palmata fossils.
C、A. palmata now live in shallow waters in most of the same geographical regions as those in which deep-lying A. palmata fossils have been found.
D、A. patlmata fossils have been found that date from each of the periods during which glaciers are known to have spread from the polar region.
E、A. palmata can live at greater depths where the ocean temperature is colder than they can where the ocean temperature is warmer.
答案
B
解析
本题仅根据冰川形成期的Acrocora palmata珊瑚化石的位置比它们现在生长的地方深,就做出了冰川形成期的Acrocora palmata珊瑚与今天的Acrocora palmata珊瑚在许多重要的方面有很大不同的结论。要使结论成立,就要对结论的前提中所提及的“深”做进一步的限制。本题的5个选项中,只有(B)表明化石的位置较深不是由他因引起的,从而就可合理地推出冰川时期paclmata珊瑚实际生活的区域与它们的化石形成的区域基本上一致,这样才能使本题论证中的结论合理地推出,由此分析可知(B)为正确答案;(A)为无关选项;(C)、(D)和(E)都不能从本题的论证中合理地推出。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3973306.html
相关试题推荐
Onceconsumersrecognizethataperiodofinflationhasbegun,thereisgenerall
Playingeighteenth-centurymusicontheinstrumentsofthatperiodprovidesvalu
AftertheColonialperiod’s50percentmortalityrate,lifeexpectancyimproved
Themostfavorablelocationsforthegrowthofglaciers,ratherthanbeingthec
ElNino,theperiodicabnormalwarmingoftheseasurfaceoffPeru,aphenomenon
AvalanchesatRogersPassinGlacierNationalParkkilledmorethan200peopleb
Camille’saverageonher6mathteststhismarkingperiodis7FortunatelyforCa
PeriodicrealignmentoftheEarth’smagneticfieldoccurstwoways:t
PeriodicrealignmentoftheEarth’smagneticfieldoccurstwoways:t
COMMA:PAUSE::A、introvert:clumsinessB、period:endC、caret:elaborationD、
随机试题
[originaltext]Q:Howmuchistherentamonth?[/originaltext]A、$100.B、$113.C、
[originaltext]CarlyFiorinawasthefirstchiefexecutivechosenfromoutsi
ACareerinAccounting Asafieldofstudyandwork,accountingisexpan
Theethical(伦理的)behaviorinindustrializedcountrieshasbeenputunderpr
HowEarthquakeWorks[A]Anearthquakeisoneofthemost
【S1】[br]【S5】O)。空格处单词作marriages的定语。该句意为:对此习俗的一个解释是,在包办婚姻的时代……新娘的脸要盖起来,这样一来,等到他看
下列各项反射活动中,哪一项不属于非条件反射A.伤害性刺激可引起肢体出现屈肌反应
路面设计标准轴载为双轮( )。 A、单轴200kN B、单轴100kN
在实际估价中采用较多的是净收益每年不变的公式。( )
关于乙图,下列描述不正确的是A.平均数、众数、中数相等 B.图形围绕平均数
最新回复
(
0
)