首页
登录
职称英语
United States advertising agencies are increasingly using interviews at shopping
United States advertising agencies are increasingly using interviews at shopping
游客
2025-02-26
42
管理
问题
United States advertising agencies are increasingly using interviews at shopping malls, called "mall intercepts", to test for advertising effectiveness, product concept viability, and consumer buying habits. Critics of mall intercepts maintain that the shopping habits of mall shoppers are not representative of those of the larger population. Which of the following, if true, would provide evidence that most supports the critics’ claim about mall intercepts?
选项
A、Some mall shoppers patronize more than one store in any given shopping trip.
B、Mall shoppers, on average, spend 50 percent more time shopping than shoppers at other locations do.
C、In the course of any year, 95 percent of all households in the United States have at least one member who does some shopping at a mall.
D、Mall shoppers who use public transportation to reach the mall tend to have lower incomes than mall shoppers who drive to the mall.
E、Indoor malls often attract the customary numbers of shoppers even during inclement weather when outdoor malls are likely to lose business.
答案
B
解析
本题问题目的是支持该批评者关于“商城拦截”的宣称,因此读题重点应为最后一句话:“...the shopping habits of mall shoppers are not representative of those of the larger population”,可用关键词“mall shopper”来定位选项。若商城购物者比其他场所购物的人多花50%的时间购物,如(B)所说,那么就表明商城购物者确实与其他人不一样,不能够作为广大消费者购物习惯的代表,起到了支持作用,所以(B)正确;(A)的“some”不能去说明一般情况,所以起不到任何作用;(C)、(E)与段落推理无关:(D)做了一个与段落推理无关的比较。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3973093.html
相关试题推荐
Counselor:EveryyearapopularnewsmagazinepublishesalistofUnitedStatesc
UnitedStatesadvertisingagenciesareincreasinglyusinginterviewsatshopping
FormanypeopleintheUnitedStateswhoareconcernedaboutthecostofheating
1.TheaveragenormalinfantbornintheUnitedStatesweighsbetweentwelvean
In1987sinusitiswasthemostcommonchronicmedicalconditionintheUnitedSt
Cartelephoneshavebecomeincreasinglypopularbecausetheypermitpeopletoma
Forty-fivepercentofallblooddonatedintheUnitedStatesistypeO.TypeOb
A1972agreementbetweenCanadaandtheUnitedStatesreducedtheamountofphos
TheFederalistpapers,astrongdefenseoftheUnitedStatesConstitutionandim
Whileallstatesfacesimilarindustrialwasteproblems,thepredominatingindus
随机试题
Whydoesthewomancometothebusinesscenter?[originaltext]M:Businesscenter
GetStressed,StayYoung[img]2016m3x/ct_eyyjsdz2015c_ey
Whichofthefollowingcanreflecttheever-changingethnicstructureofAmerica
危险性较大的分部分项工程在施工过程中存在的、可能导致作业人员群死群伤或造成重大不
(2015年真题)关于基金资产估值需要考虑的因素,以下表述错误的是()。A
首先提出"合病与并病"之说的著作是A.《黄帝内经》 B.《伤寒杂病论》 C.
A.F质粒B.R质粒C.Vi质粒D.Col质粒E.γ决定因子决定细菌性别的是
下边哪个图形能与上边的三个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成正方形,请把
鲁某通过招标方式取得了一块国有土地的建设用地使用权后,在该土地上修建了一座游乐园
根据《建设工程施工合同(示范文本)》,招标工程一般以投标截止日前()天作为基准
最新回复
(
0
)