首页
登录
职称英语
The trustees of the Avonbridge summer drama workshop have decided to offer schol
The trustees of the Avonbridge summer drama workshop have decided to offer schol
游客
2025-02-26
51
管理
问题
The trustees of the Avonbridge summer drama workshop have decided to offer scholarships to the top 10 percent of local applicants and the top 10 percent of nonlocal applicants as judged on the basis of a qualifying audition. They are doing this to ensure that only the applicants with the most highly evaluated auditions are offered scholarships to the program. Which one of the following points out why the trustees’ plan might not be effective in achieving its goal?
选项
A、The best actors can also apply for admission to another program and then not enroll in the Avonbridge program.
B、Audition materials that produce good results for one actor may disadvantage another, resulting in inaccurate assessment .
C、The top 10 percent of local and nonlocal applicants might not need scholarships to the Avonbridge program.
D、Some of the applicants who are offered scholarships should have less highly evaluated auditions than some of the applicants who are not offered scholarships.
E、Dividing applicants into local and nonlocal groups is unfair because it favors nonsocial applicants.
答案
D
解析
要解答此题,只要紧扣住评委们的目的就可以了。评委们的目的是让试演最优秀的申请者取得奖学金,因此申请者是否还申请了别的项目,是否需要这部分奖学金,都是申请者个人的事,与评委们的目的无任何关系 只有当获得奖学金的申请者的试演并不是最优秀的,或者说没有其他没获得奖学金的申请者的好时,评委们的目的才得到了限制。由此分析可知,选项(D)是正确选项:而(A)和(C)均为错误选项;(B)提到了上文中未提及的新比较,所以必然是不对的;(E)选项是评委们发放奖学金的一个出发点,因此不会对他们的目的有不良的影响
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3973035.html
相关试题推荐
ThetrusteesoftheAvonbridgesummerdramaworkshophavedecidedtoofferschol
Intendedprimarilytostimulatefamilysummertravel,thenewairfare,whichall
Anarchaeologicalexcavationatwhatmighthavebeenaworkshopwherestatueswe
Bywhatpercentdidthenumberofwrensightingsincreasefromspringtosummer?
Eventhoughthemayorwasnot______theargumentfortheproposal,shedecidedto
Demagoguesdonotdeservefullblameforlastsummer’spublichysteria:although
Toendhislectureontime,ProfessorBrukedecidedto______hisfinalpointand
Afterrisingcontinuouslyoverthesummer,commoditypricesfell,leavinganalys
TheproponentsofrecombinantDNAresearchhavedecidedto____federalregulati
Cottongrass,whichgrowsonlyinarcticregions,hasbeentheonlysummerti
随机试题
Whatproductsarethetwolettersdealingwith?[br]Whatarethetermsofpayme
[originaltext]W:Mike,haveyoueverthoughtaboutwinningthelotteryandbeco
[originaltext]M:Iwonderifyou’dmindmyopeningthedoor.W:Oh,no.Goahea
6月11日,菜籽油现货价格为8800元/吨。某榨油厂决定利用菜籽油期货对其生产的菜籽油进行套期保值。当日该厂在9月份菜籽油期货合约上建仓,成交价格为8950
[originaltext]M:Haveyounoticedthenewdustbindownstairs,attheentranceo
强效外用糖皮质激素不宜长期外用A.面部 B.后背 C.足背 D.足跟 E
证券投资顾问向客户提供的投资建议以()为依据。 Ⅰ.证券研究报告 Ⅱ.
“创新乡贤文化”确实有助于以乡情乡愁为纽带,吸引和凝聚各方人士支持家乡建设。此乃
新课程改革中对教师角色提出的新要求是成为( )A.学生学习的促进者 B.课程
下列关于非公开发行的公司债券的表述中正确的有( )。A.发行对象是合格的投资者
最新回复
(
0
)