首页
登录
职称英语
In the nineteenth century the(i)______advanced mechanical printing techniques ma
In the nineteenth century the(i)______advanced mechanical printing techniques ma
游客
2025-02-21
43
管理
问题
In the nineteenth century the(i)______advanced mechanical printing techniques made it possible for newspaper owners to print newspapers cheaply and in mass quantities, but unlike many other mechanized industries, where machines(ii)______workers, the new printing machines required trained compositors to run them, thereby(iii)______the demand for skilled printing labor.
选项
答案
A,D,I
解析
The author states that in the nineteenth century great quantities of newspapers could be printed cheaply, and Blank(i)calls for something related to advanced mechanical printing techniques that allowed this to happen. Of the choices, "great expense of" contradicts the assertion that newspaper printing became cheap, while "extensive resistance to" advanced technology would likely result in no notable changes in the industry. Thus "wide application of" is the correct answer. Blank(iii)must describe the effect of new printing machines on the skilled labor market. Since the author states that these machines required trained workers, jobs would have been created that did not previously exist. Thus the correct answer is "increasing." As for the other choices, there is no evidence that the demand for skilled printing labor was ignored and no mention of future demand for skilled labor that might have been anticipated. Blank(ii)requires a word that characterizes the effect of machines on workers in other mechanized industries, which the author contrasts to the newspaper industry’s need for trained operators. The implication is that the mechanization of other industries did not require trained workers but rather that machines simply replaced human labor. This suggests that the answer to Blank(ii)is "marginalized." Since the passage contains no references to workers’ interest in the machines or to their working conditions, neither "intrigued" nor "isolated" makes sense.
Thus the correct answer is wide application of(Choice A), marginalized(Choice D), and increasing(Choice I).
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3966313.html
相关试题推荐
Intheearlytwentiethcentury,theideathatpianistsshouldbemusician-schola
Aninnovationoftheeighteenth-centurycookbookwriterMaryColewasthatinhe
Thefewfemalephysicianspracticingattheendofthenineteenthcenturymight
Thecrudeanimatedeffects(i)______projectedimagesfromseventeenth-centuryla
Thedoctor(i)______sofrequentlyondisease-preventiontechniquesthathiscoll
Improvementsinrefrigerationandtransportationinthenineteenthcentury(i)__
WhenX-raywerediscoveredaroundtheturnofthetwentiethcentury,doctorsqui
Turn-of-the-centuryactressSarahBernhardthadso(i)______atalentthatshe(ii
The(i)______withwhichmerchantsandlandownersinearly-nineteenth-centuryMar
Althoughthewomenintheeighteenthandnineteenthcenturieswhoundertookbota
随机试题
Thepriceofvegetables______accordingtotheweather.A、formulatesB、flourishes
Ifgiven______hours,Jacksurelycanhaveallthetasksdone.A、othertwoB、the
Stereotypesaretroublesomebecausetheyareoftenindiscriminate,exhibita
Whichoneofthefollowingpatternsdoesnotbelongwiththerest?HINT:Thinko
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
某研究性学习小组为了评价当地雨水的酸度(酸性强弱),选用下列检测试剂,正确的是(
关于空想的正确观点是()A、空想是经过努力能够转化为理想的想象 B、空想是
下列事项不属于公开发行优先股的公司必须在公司章程中规定的是()。A.采取固定股
A.D级 B.A级 C.X级 D.B级 E.C级动物或人的研究表明它可以
关于戒断综合征一般的表现哪项是错误的A.情绪改变 B.人格改变 C.判断力增
最新回复
(
0
)