首页
登录
职称英语
That sales can be increased by the presence of sunlight within a store has b
That sales can be increased by the presence of sunlight within a store has b
游客
2025-02-19
48
管理
问题
That sales can be increased by the presence of sunlight within a store has been shown by the experience of the only Savefast department store with a large skylight. The skylight allows sunlight into half of the store, reducing the need for artificial light. The rest of the store uses only artificial light. Since the store opened two years ago, the departments on the sunlit side have had substantially higher sales than the other.
Which of the following, if true, most strengthens the argument?
选项
A、On particularly cloudy days, more artificial light is used to illuminate the part of the store under the skylight.
B、When the store is open at night, the departments in the part of the store under the skylight have sales that are no higher than those of other departments.
C、Many customers purchase items from departments in both parts of the store on a single shopping trip.
D、Besides the skylight, there are several significant architectural differences between the two parts of the store.
E、The departments in the part of the store under the skylight are the departments that generally have the highest sales in other stores in the Savefast chain.
答案
B
解析
原文中,有阳光的那部分店铺销量比其他店铺更高。该选项提供一个额外信息:天窗下的店铺在没有光照的时候,销量不比其他店铺高。原文是“有阳光,销量高”,B选项是“没阳光,销量不高”,原因取反,结论也跟着取反,属于“直接加强因果关联”,正确。A项在阴天的时候,有天窗和没有天窗的店铺都需要人造光,两种店铺没有区别,看不出阳光的优势,无关选项,不选。C项从两侧都买东西,证明无论有没有阳光,销量都一样,削弱原文,不选。D项除了阳光之外,还有其他的变量会导致销量的差异,削弱原文,不选。E项根据原文,Savefast连锁店只有一家商场是有天窗的。但是根据该选项,这部分店铺销量高并非是因为有阳光,因为所有的这类店铺都是销量最高的,和阳光无关,削弱原文,不选。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3963858.html
相关试题推荐
Thatsalescanbeincreasedbythepresenceofsunlightwithinastorehasb
Doyouthinkcinemashaveincreasedordecreasedinpopularityinrecentyears?
ChorleywoodisavillagenearLondonwhosepopulationhasincreasedsteadily
GLLOBALWARMING-THEBEGINNINGOFTHEENDIncreasedsocialdebateregardi
GLLOBALWARMING-THEBEGINNINGOFTHEENDIncreasedsocialdebateregardi
GLLOBALWARMING-THEBEGINNINGOFTHEENDIncreasedsocialdebateregardi
GLLOBALWARMING-THEBEGINNINGOFTHEENDIncreasedsocialdebateregardi
GLLOBALWARMING-THEBEGINNINGOFTHEENDIncreasedsocialdebateregardi
WhichoneofthefollowingincreasedinNewZealandafter1984?A、farmincomesB、
ThespeakerworkswithintheFacultyof______[originaltext]Lecturer:Goodmorni
随机试题
Readthearticlebelowaboutbusinessbookreviews.Choosethebestsentencefro
______(be)Itodothework,Iwoulddoitbetter.Were本题考查虚拟语气的用法。用于表示对不可能发生的事情
Packagingisaveryimportantformofadvertising.Apackagecansometimesm
IndustrialpollutionisnotonlyaproblemforthecountriesofEuropeandNorth
Itisabadlawandshouldbe____________(取消)atonce.doneawaywith本题考查doawayw
营养教育活动的五个步骤排列顺序正确的是A.设计→选择教育途径和资料→实施教育→准
按照《水运工程混凝土施工规范》,混凝土拌合物的坍落度每一工作班至少检验()
奥林匹克文化的特征具有人文性和象征性外,还有()。A.艺术性、多元性、专业性
站用变过流保护动作有()现象(A)站用变高压侧断路器跳闸(B)各侧电流、功
下列加点词语在古代和现代含义相同的是()。
最新回复
(
0
)