首页
登录
职称英语
One of the legends that has been attached to the nineteenth-century writer E
One of the legends that has been attached to the nineteenth-century writer E
游客
2025-02-19
51
管理
问题
One of the legends that has been attached to the nineteenth-century writer Edgar Allan Poe is that he was addicted to morphine. Poe discussed virtually every known aspect of his life in his letters. However, nowhere in his voluminous correspondence does he mention his reputed morphine addiction. On the basis of this evidence, it is safe to conclude that reports of his supposed addiction are untrue.
Which of the following is an assumption on which the argument depends?
选项
A、The symptoms that legend attributes to Poe and that have been taken as evidence of morphine addiction could instead have been caused by a different condition
B、Poe had enemies whose own careers could have been advanced if rumors that Poe was addicted to morphine were widely believed
C、Poe would not have refrained, out of any considerations of privacy or reputation, from mentioning in his correspondence any addiction that he might have had
D、Reports claiming that Poe was addicted to morphine did not begin to circulate until after his death
E、None of the reports of Poe’s supposed addiction to morphine can be traced to individuals who knew Poe personally
答案
C
解析
选项取反。爱伦.坡会隐藏他的上瘾现象→爱伦.坡的信件中找不到上瘾记录就不能说明爱伦.坡不对吗啡上瘾→削弱原文,C正确。另外,既然原文通过爱伦.坡的信件中没有上瘾的记录就说明爱伦.坡不上瘾,其前提之一就是爱伦.坡的信件中的描述都是真的,符合该选项。A项只能说明传说的准确性。但是本文想要研究的是爱伦.坡的信件的记录和他是否真的对吗啡上瘾之间的关系,因此属于无关选项,不选。B项错误的原因同选项A。D项爱伦.坡是否对吗啡上瘾和关于其上瘾的报告何时开始流传无关。E项报告是否可以追溯到个人和爱伦.坡是否真的上瘾无关。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3963845.html
相关试题推荐
In1755BritishwriterSamuelJohnsonpublishedanacerbiclettertoLordCh
Questions29-35DothefollowingstatementsreflecttheviewsofthewriterinR
Questions29-35DothefollowingstatementsreflecttheviewsofthewriterinR
Questions29-35DothefollowingstatementsreflecttheviewsofthewriterinR
Questions29-35DothefollowingstatementsreflecttheviewsofthewriterinR
Questions29-35DothefollowingstatementsreflecttheviewsofthewriterinR
Questions29-35DothefollowingstatementsreflecttheviewsofthewriterinR
Questions29-35DothefollowingstatementsreflecttheviewsofthewriterinR
Questions1-5DothefollowingstatementsreflecttheclaimsofthewriterinRe
Questions1-5DothefollowingstatementsreflecttheclaimsofthewriterinRe
随机试题
Heart________ismuchmorecommonthesedaysthanitwaseventenyearsago.A、sur
WewereallsurprisedatMary’srare______(able)toimitateotherpeople.abili
ThewaypeopleintheUStraveltoandfromworkhaschangedalotinthela
[originaltext]Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetr
下列关于混响时间的描述中,正确的是()。A.混响时间与厅堂的体积成反比,与室
居民收入增加会加大对居住房地产的需求,其中,( )阶层收入增加对居住房地产的需
将一个圆锥体由腰部正中间截断成M1、M2,放在天平如图所示的位置。如果要使天平保
在《中国统计年鉴》中可以发现,国际收支平衡表中货物出口与货物进口的差额与海关统计
以下所列物质中,一旦误服中毒,忌用硫酸镁导泻的是A.拟除虫菊酯类杀虫药 B.磷
工程网络计划中,某工作的总时差和自由时差均为2周。计划实施过程中经检查发现,该工
最新回复
(
0
)