首页
登录
职称英语
The average temperature of the lobster-rich waters off the coast of Foerklan
The average temperature of the lobster-rich waters off the coast of Foerklan
游客
2025-02-19
50
管理
问题
The average temperature of the lobster-rich waters off the coast of Foerkland has been increasing for some years. In warmer water, lobsters grow faster. In particular, lobster larvae take less time to reach the size at which they are no longer vulnerable to predation by young cod, the chief threat to their survival. Consequently, the survival rate of lobster larvae must be going up, and the lobster population in Foerkland’s coastal waters is bound to increase.
Which of the following, if true, most seriously weakens the argument?
选项
A、There are indications that in recent years the fishing fleet operating off the coast of Foerkland has been taking cod at an unsustainably high rate.
B、The increase in water temperatures off Foerkland has not been as pronounced as the increase in average soil temperatures in Foerkland.
C、Because of their speeded-up growth, lobsters now get large enough to be legal catch before they reach reproductive maturity.
D、Even though lobsters grow faster in warmer waters, warmer waters have no effect on the maximum size to which a lobster can eventually grow.
E、Cod are a cold-water species, and the increasing water temperatures have caused a northward shift in Foerkland’s cod population.
答案
C
解析
龙虾因为长得快,导致可以在更早的年龄被捕捞,因此龙虾的数量会比之前更少,属于“直接削弱结论”,正确。A项鳕鱼没有被以非常高的速度被捕捞,这说明渔船并没有显著影响鳕鱼的数量,进而没有影响到龙虾的数量,与原文无关,故不选。B项水温上升和土壤温度上井谁更明显,与本文所讨论的内容无关,故不选。D项龙虾能够长成的最大体型与本文无关,故不选。E项鳕鱼迁徙离开福克兰,证明龙虾所面临的威胁减少,所以龙虾的数量有可能上升,加强原文,故不选。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3963825.html
相关试题推荐
ThefirstchartbelowshowshowenergyisusedinanaverageAustralianhouseho
Insomecountriestheaverageworkerisobligedtoretireattheageof60t
Thegraphbelowshowsaveragecarbondioxide(CO2)emissionsperpersonintheU
Thechartbelowshowsinformationaboutchangesinaveragehousepricesinf
BioluminescenceA.Inthepitch-blackwatersoftheoc
BioluminescenceA.Inthepitch-blackwatersoftheoc
BioluminescenceA.Inthepitch-blackwatersoftheoc
BioluminescenceA.Inthepitch-blackwatersoftheoc
BioluminescenceA.Inthepitch-blackwatersoftheoc
Whichofthesemedicalprofessions,onaverage,earnstheleast?[br][original
随机试题
[originaltext]M:DoreportersfornewspaperslookdownonreportersfromTVand
Clinkingglassesandswiggingbeerisasceneplayedoutofmanypubsaroundthe
ACMEAtlanticisawell-knownandrespectedtradingcompany.Wehandleimpor
[originaltext]Mrs.Jones’telephonenumberwas3464,andthenumberofthec
在对合同进行检查时,首席审计执行官怀疑供应商在合同招标过程中获得不正当利益。在获
()是我国资本市场反洗钱的主要金融机构。A.合规管理部门 B.基金管理人
下列哪项不属于医学伦理学尊重原则的要求A:各种治疗手段要获得患者和家属的知情同意
本能可以使生物对刺激做出复杂的反应。相对非本能反应,本能反应只需要很少的神经细胞
如无相反证据,持有投资者()以上股份的自然人,与投资者持有同一上市公司股份的,
按照《建筑工程施工质量验收统一标准》的规定,()的划分是依专业性质、工程部位
最新回复
(
0
)