首页
登录
职称英语
Do you agree or disagree with the following statement? The most important as
Do you agree or disagree with the following statement? The most important as
游客
2025-02-05
46
管理
问题
Do you agree or disagree with the following statement? The most important aspect of a job is the money a person earns. Use specific reasons and examples to support your answer.
选项
答案
Is money the most important aspect ot a job?
I understand that nowadays it is very important for people to earn a lot of money. As a matter of fact, many people equate money with success: the more money you earn, the more successful you are. However, the financial aspect is not the most important aspect of a job. The work environment and camaraderie with one’s co-workers, the personal fulfillment from one’s occupation, and the opportunity to balance professional and personal lives are much more important.
People who spend forty hours a week or more at their place of employment should enjoy their work environment, especially the company of their co-workers. After all, the prospect of having to spend any amount of time in a room or a building with people who one does not respect, who are unpleasant, or, even worse, hostile, will have a very negative effect on one’s disposition and mental health. A few more dollars in the bank account cannot compensate for this.
Similarly, one should derive a special fulfillment or pleasure from doing one’s job. Normally, a person will spend at least a third of his/her adult life at work (eight hours or more every day). One should not waste this time by doing work that is boring or tedious even if it is well paid. The money earned will only enrich the life away from work but not enhance the work experience.
Finally, the personal life can only be enjoyed adequately if there is enough time away from the professional life. Affluence affords many nice things, such as houses, cars or television sets, but a person who has to work night and day will not be able to derive any pleasure from them. Also, a father or a mother who makes a lot of money might be able to provide his or her family with a comfortable life, but how much good does that do if he or she never sees them? Time spent with family, especially children, is invaluable, and thus a job with long hours might cost a person more than it affords.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3944473.html
相关试题推荐
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Mostexperiencesino
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Television,newspaper
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Apersonshouldnever
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Oneshouldneverjudg
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Themostimportantas
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Boysandgirlsshould
Groupsororganizationsareanimportantpartofsomepeople’slives.Whyar
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Withthehelpoftech
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Peopleareneversati
Manypartsoftheworldarelosingimportantnaturalresources,suchasfore
随机试题
[originaltext]M:Hello,Mary.Fancymeetingyouhere!W:Hi,Peter.Yes,I’mhe
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
目前宏观经济学对于短期和长期的经济表现有何共识?请运用AD-AS模型画图说明在需
在人类听觉范围内,耳内肌对大部分频率都可引起反应,但最有效频率是A.250~10
根据《混凝土结构工程施工质量验收规范》(GB50204-2002)的规定,以下对
根据内部控制要求,企业下列人员中,可以承担向客户寄送应收账款对账单职责的是:A.
Lb4A2126变压器瓦斯继电器的安装,要求导管沿油枕方向与水平面具有()
党的十九届五中全会强调要加强和创新社会治理,畅通和规范社会工作者参与社会治理的途
共用题干 一般资料:求助者,男性,46岁,会计。案例介绍:求助者半年前调入某单
根据规定,下列关于破产债权确认说法中,正确的有()。A.债权人申报的债权一般需要
最新回复
(
0
)