首页
登录
职称英语
Natural flavorings and fragrances are often costly and limited in supply. Fo
Natural flavorings and fragrances are often costly and limited in supply. Fo
游客
2025-02-02
46
管理
问题
Natural flavorings and fragrances are often costly and limited in supply. For example, the vital ingredient in a rose fragrance is extracted from natural rose oil at a cost of thousands of dollars a pound; an identical synthetic substance can be made for 1% of this cost. Since the early twentieth century, success in reproducing these substances has created a new industry that today produces hundreds of artificial flavors and fragrances.
Some natural fragrances are easily synthesized; these include vanillin, the aromatic ingredient in vanilla, and benzaldehyde, the aromatic ingredient in wild cherries. Other fragrances, however, have dozens, even hundreds of components. Only recently has it been possible to separate and identify these ingredients by the use of gas chromatography and spectroscopy. Once the chemical identity is known, it is often possible to synthesize them. Nevertheless, some complex substances, such as the aroma of fresh coffee, have still not been duplicated satisfactorily.
Many of the chemical compounds making up these synthetics are identical to those found in nature, and are as harmless or harmful as the natural substances. New products must be tested for safety, and when used in food, must be approved by the U.S. Food and Drug Administration.
The availability of synthetic flavors and fragrances has made possible a large variety of products, from inexpensive beverages to perfumed soap to used cars with applied "new car odor." [br] From the passage we can learn that ______.
选项
A、natural flavorings and fragrances are not quite dear
B、the limitation of natural flavorings and fragrances is clear
C、the supply of natural flavorings and fragrances is adequate to meet the demand
D、the cost of producing natural flavorings and fragrances is high
答案
D
解析
细节题型。见第一段第一句:Natural flavorings and fragrances are often costly and limited in supply.因此选项D为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3940112.html
相关试题推荐
Naturalflavoringsandfragrancesareoftencostlyandlimitedinsupply.Fo
Thefirstrecordeduseofnaturalgastolightstreetlampsitwasinthetowno
OneofthemostbeautifulnaturalwondersintheUnitedStatesmustcertainlybe
Naturalflavoringsandfragrancesareoftencostlyandlimitedinsupply.Fo
Naturalflavoringsandfragrancesareoftencostlyandlimitedinsupply.Fo
Naturalflavoringsandfragrancesareoftencostlyandlimitedinsupply.Fo
Naturalflavoringsandfragrancesareoftencostlyandlimitedinsupply.Fo
Naturalflavoringsandfragrancesareoftencostlyandlimitedinsupply.Fo
Naturalflavoringsandfragrancesareoftencostlyandlimitedinsupply.Fo
With2005fastbecoming"theyearofthenaturaldisaster",itistimetore
随机试题
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0401_2010111[/img][br][originaltext](A)The
Theseating_________ofthelecturehallis2000.A、capabilityB、capacityC、quant
期货投机行为的存在有一定的合理性,这是因为()。A、期货投机者的预期总是比套期保值者要准确B、生产经营者有规避价格风险的需求C、如果只有套期保值者参
Heconcludedhisspeechwitharemarkthat________________(失败乃成功之母).failureis
America’sTop5CleanestCitiesWhatIsaCleanCity?
Whatisthespeaker’smaintopic?[originaltext]Italianscientistshaverais
Teachersinthisschoolwereencouragedtousedramaasa(n)________oflearning.
Everybodywantstogetwealthy.Intoday’s【B1】______world,makingmoneyor
杆OA=l,绕固定轴O转动,某瞬时杆端A点的加速度a如图所示,则该瞬时杆OA
共用题干 一般资料:求助者,女性,32岁,机关公务员。案例介绍:求助者主述,半
最新回复
(
0
)