首页
登录
职称英语
The United States government publishes guidelines for appropriate nutrient i
The United States government publishes guidelines for appropriate nutrient i
游客
2025-02-02
51
管理
问题
The United States government publishes guidelines for appropriate nutrient intakes. These are known as the Recommended Dietary Allowances (RDAs) and are updated regularly based on new research in nutrition. RDAs are suggested amounts of calories, protein, and some minerals and vitamins for an adequate diet. For other dietary substances, specific goals must await further research. However, for the U.S. population as a whole, increasing starch and fiber in one’s diet and reducing calories (primarily from fats. sugar, and alcohol) is sensible. These suggestions are especially appropriate for people who have other factors for chronic diseases due to family history of obesity, premature heart disease, diabetes, high blood pressure, and high blood cholesterol, or for those who use tobacco.
Snacks can furnish about one-fourth of the calorie requirements among teenagers. Those snacks should also provide much of the day’s allowances for protein, minerals, and vitamins. Sandwiches, fruit, and milk make good snacks for active teenagers. Food from the food pyramid may be part of any meal. A grilled cheese sandwich or a bowl of whole-grain cereal is just as nutritious in the morning as it is at noon. In addition, a good breakfast consists of any foods that supply about one-fourth of the necessary nutrients for the day. [br] The passage implies which of the following?
选项
A、The time of day when food is consumed affects its nutritive value.
B、Different foods can be combined to increase total nutrition value.
C、It can be detrimental to your health to eat breakfast foods later in the day.
D、When food is eaten has no bearing on its nutritive effects.
答案
B
解析
推断题型。本文第一段第一和第三句介绍:美国政府公布了饮食中合理慑入营养的指导,且建议要有合理的热量、蛋白质、矿物质和维生素的摄入量;文章第二段第四句Food from the food pyramid may be part of any meal.说明每顿饭都是由食物金字塔里的食物构成的。由此推出摄取不同的食物可增加营养价值,选项B正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3940097.html
相关试题推荐
TheUnitedStatesgovernmentpublishesguidelinesforappropriatenutrienti
TheUnitedStatesgovernmentpublishesguidelinesforappropriatenutrienti
TheUnitedStatesgovernmentpublishesguidelinesforappropriatenutrienti
TheUnitedStatesgovernmentpublishesguidelinesforappropriatenutrienti
Throughreceivingfinancialsupportfromfamily,communityorthegovernment,is
Wheneverthegovernmentincreasespublicservices,______becausemoreworkersa
Statisticsshowedthatapproximately40percentofallmarriagesintheUnitedS
TheUnitedStatescountsitspopulationeverytenyears,andeachcensusrev
TheUnitedStatescountsitspopulationeverytenyears,andeachcensusrev
TheUnitedStatescountsitspopulationeverytenyears,andeachcensusrev
随机试题
(1)Aftertakingabriefhiatustoweathertherecession,aninvasionofBrita
Whenyoungpeoplegettheirrealjobs,theymayfacealotofnew,【B1】______
《西游记》(JourneytotheWest)是中国四大古典小说之一。它是由明代(theMingDynasty)吴承恩撰写的一部优秀的神话小说
中国银行(BankofChina)是中国四大国有商业银行之一。它在全球范围内为个人和企业客户提供全面、优质的金融服务。自1912年成立以来,中国银行
火焰投射到管壁受热面的总热量与投射到炉墙的热量之比称为有效角系数。对于膜式水冷壁
下列关于上市公司公开发行可转换公司债券的说法正确的有( )A.创业板可转债的转
不用酒炙法炮制的药材是A:当归B:乌梢蛇C:川芎D:知母E:丹参
患者,女,36岁。颈前弥漫性肿大,疑为甲亢。下列检查对诊断意义不大的是()。A.
新婚夫妇欲婚后半年要孩子,最恰当的避孕方法是( )。A.安全期避孕法 B.口
由于建筑产品生产的(),使得施工质量控制的难度很大。A.固定性 B.一次性
最新回复
(
0
)