首页
登录
职称英语
The first and most important agents of socialization are the people who care
The first and most important agents of socialization are the people who care
游客
2025-01-31
49
管理
问题
The first and most important agents of socialization are the people who care for infants. In the earliest months, messages from nurt urers constitute the child’ s basic understanding of the world around it. This is the infant’ s first introduction to the language that shapes perception and elicits emotion.
Another powerful source of information and socialization is the friendship of peers. Peers are equals that one can deal with on the same level as oneself, whereas parents are superiors. The heavy emotional overlay of family relationships makes some kinds of learning difficult.
Much formal socialization is placed in the hands of professionals. Teachers from kindergarten on are specifically designated agents of socialization. Ideally, a teacher is one who has both knowledge and the skills to present it. During the course of teaching their subjects, classroom instructors provide role models and attempt to convey the excitement of learning itself.
In earlier times, parents, friends and teachers would comprise the list of primary childhood socializers. Children’ s books, comics and magazines might also have been mentioned as sources of information on norms and role models. Today one must add three powerful indirect or non-personal socialization agents; radio, movies and television. Many people learn about politics, form a vision of well-being, and develop attitudes towards others from what they see on the screen and hear through the speakers. [br] In this passage, agents of socialization refer to______.
选项
A、the media
B、individuals
C、all channels
D、organizations
答案
C
解析
本题考查细节理解。根据文章第一段第一句“The first and most important agents ofsocialization are the people who care for infants.”和第二段第一句“Another powerful source ofinformation and socialization is the friendship of peers.”可知,agents of socialization是sourceof information and socialization,即是信息和社会渠道。因此,正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3937137.html
相关试题推荐
Injustthreeyears,theNethasgonefromaplaygroundforthelocalpeopleto
Electronicmailhasbecomeanextremelyimportantandpopularmeansofcommu
Electronicmailhasbecomeanextremelyimportantandpopularmeansofcommu
Electronicmailhasbecomeanextremelyimportantandpopularmeansofcommu
Electronicmailhasbecomeanextremelyimportantandpopularmeansofcommu
Electronicmailhasbecomeanextremelyimportantandpopularmeansofcommu
Somepeopleassociatemigrationmainlywithbirds.Birdsdotravelvastdist
Somepeopleassociatemigrationmainlywithbirds.Birdsdotravelvastdist
Somepeopleassociatemigrationmainlywithbirds.Birdsdotravelvastdist
Somepeopleassociatemigrationmainlywithbirds.Birdsdotravelvastdist
随机试题
"Equalpayforequalwork"isaphraseusedbytheAmericanwomenwhofeelt
ANationThat’sLosingItsToolboxThesceneinsidetheHome
[originaltext]W:Hello!ThisisProf.Gates’office.I’mcallingtoremindyou
质量为m,长为2l的均质细杆初始位于水平位置,如图所示。A端脱落后,杆绕轴B转动
无抗感染作用的Ig是A.IgG B.IgD C.IgA D.IgE E.
关于保险利益,下列说法错误的是()。A.保险利益是保险合同成立的必备要件之一
治疗湿浊蒙蔽清窍所致的神志昏乱,健忘,耳鸣者,应首选( )。A.磁石 B.竹
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
患者,男性,30岁,急性阑尾炎。查体时医生嘱其取左侧卧位,然后使其右下肢向后过伸
某成年男性,办公室工作,其两餐的能量和部分营养素摄入量见下表:该男性餐2的INQ
最新回复
(
0
)