首页
登录
职称英语
[originaltext] My mother stayed in California for ten years. Her grandfather
[originaltext] My mother stayed in California for ten years. Her grandfather
游客
2025-01-27
41
管理
问题
My mother stayed in California for ten years. Her grandfather left her to his wife, Emma, a severe woman who wore black dresses and resented and ignored my mother. Emma discouraged visitors and rarely allowed my mother to attend parties or other functions. One Halloween, when she caught my mother trick-or-treating with school friends, Emma decided to confine her to her room for an entire year, except for the hours she was in school. She forbade my mother to eat at the kitchen table or linger in the front yard. This cruel punishment went on for months until Emma’s sister came for a visit and put a stop to it. By the time my mother turned fourteen, she could no longer bear life in her grandmother’s house. She found work as a mother’s helper, caring for two young children in return for room, board and three dollars a week. She had little time for the extracurricular athletics and drama that she loved and no money for clothes. She washed the same blouse everyday to wear with her only skirt and, in colder weather, her only sweater. But for the first time, she lived in household where the father and mother gave their children the love, attention and guidance she had never received. My mother often told me that without that sojourn with a strong family, she would not have known how to care for her own home and children.
选项
A、正确
B、错误
答案
A
解析
根据原文“By the time my mother turned fourteen,she could no longer bear life in her grandmother’s house.She found work as a mother’s helper,caring for two young children in return for room,board and three dollars a week.”,译文为:到母亲十四岁时,她再也不能忍受在她祖母家的生活。她找到了一份保姆的工作,帮助一位妈妈照顾两个年幼的孩子,报酬是每周3美元,并提供食宿。据此可以推断题干;“At the age of fourteen, my mother found work and moved out of Emma’s house.”(译文为:在十四岁时,妈妈找到了工作并从爱玛家搬了出来。)是对原文的理解归纳。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3931619.html
相关试题推荐
Readers______happyendingsmayfindtheunvarnishedviewofmodemmotherhooda
Notmuchpeoplerealizethatappleshavebeencultivatedforover3,000years.A、
Notmuchpeoplerealizethatappleshavebeencultivatedforover3,000years.A、
Shestayedathomeforaweektolookafterherillchild.ill改成sick
MygrandfatherPaulGoodman______tomyendlessofmusic.A、helpedB、dedicatedC、c
______the1500s______thefirstEuropeanexploredthecoastofCalifornia.A、Itwa
Livinginpoverty,Johnsoldfor500dollarsthe______ofhismother’sfirstwor
Thevillagershavelivedinthesemountainsformanyyears.A、inhabitedB、dweltC
Californiaseemstobethehomeofthehomelesssincemanyareoftenobservedtr
Myfatherhasbeenonthe______inthisfactoryfornearly20years.A、paypacketB
随机试题
Saralooksjustlikehersister________she’smuchyounger.A、butB、soC、orA句意:萨拉
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?[br]Itcanbeinferredfromthepassaget
Onlyunderspecialcircumstances______________________(才允许大一学生参加补考).arefresh
[originaltext]M:DoyouwanttogotothecinemawithusonSaturday?W:Thanks
[originaltext][16]Therearemanycommonlyheldbeliefsabouteyeglassesan
Itisnotsurprisingthataphilosophyborrowedfrombusinessshouldseeits
Ifyou’reinchargeofChristmasdinner,withallitsinterconnectedtasksa
下列肺炎中哪种最易并发肺脓肿A.肺炎球菌肺炎 B.支原体肺炎 C.衣原体肺炎
38岁印刷厂女工,突发持续腹部绞痛,阵发加剧来院就诊。患者自诉近3年来常有腹绞痛
BOT项目可行性研究要重点考虑( )。A.政治法律因素 B.竞争因素 C.
最新回复
(
0
)