首页
登录
职称英语
The wearable antennas may have potential application in many areas. According to
The wearable antennas may have potential application in many areas. According to
游客
2025-01-26
40
管理
问题
The wearable antennas may have potential application in many areas. According to the speaker, which of the following is NOT one of them? [br]
Humans may become walking antennas for remote monitoring and mobile communications — with the help of a recent research to produce antennas integrated into clothing.
Still under development, the wearable antennas have potential application in biomedical monitoring, sports analysis, military and emergency communications.
The antennas can be incorporated into clothing using computerized embroidery into conductive fabric. A range of different shaped and sized antennas can be produced using altered patterns in the embroidery.
Wearable electronic systems for a range of communications applications have grown exponentially over the last few years. But the problem is these devices need very efficient antennas to communicate with the data receiver and to power the sensors being used — especially with radio frequency identification (RFTD)systems where the radiowave has to power the whole system.
Another issue is that the human body does not make a good environment for our antenna. We are a container of saltwater from an electromagnetic point of view; we absorb and change the characteristic of the signal, rather than transmitting it efficiently.
The solution being developed is a T-shirt made of conductive metallised fabric which is low-cost, flexible and lightweight. It doesn’t deteriorate easily and is washable, with the antenna embroidered onto the textile.
The difficulty of incorporating the electronics has been overcome with using snap-on buttons which form a connection between the textile antenna and the sensor device. These can easily be removed for washing.
The electronics can’t be directly integrated into the T-shirt because they would be uncomfortable to wear and aren’t water-proof. A recent research finding has shown that these readily available snap-on buttons used commonly on clothing make very reliable connections between the antenna and the electronics.
选项
A、Because the T-shirt with antenna directly incorporated is uncomfortable to wear.
B、Because the T-shirt with antenna directly incorporated is not washable.
C、Because snap-on buttons can easily be very reliable connections.
D、All of the above.
答案
D
解析
根据原文“The electronics can’t be directly integrated into the T-shirt because they would be uncomfortable to wear and area’t water-proof.”,可以确定A和B都是不能直接在T恤衫上安装天线的原因,而又根据原文“The difficulty of incorporating the electronics has been overcome with using snap-on buttons which form a connection between the textile antenna and the sensor device.These can easily be removed for washing.”可以确定,在纽扣上可以安装天线,A、B、C原文都提及,因此选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3928930.html
相关试题推荐
Accordingtomostlinguists,besidethedifferencebetweenspeechandwritingth
Earthobservationsshouldprovide"valueadded"applicationsfromexistingenv
Italsolooksatvariouswaysoffacilitatingthe______ofpracticalapplications
Accordingtointernationalnews,theskinnyguytracedbythepoliceforthepas
Hemanagedtocondensehisletterofapplicationforthepositionasamanagert
Manyconsumeritemsarebeingredesignedaccordingtothenewstandardwhowill
Accordingtohisexplanation,havingrecurrentdreamsisnotnecessarily______of
AccordingtothelatestnewsfromTiantaiCounty,TaizhouCity,ZhejiangProvinc
Thismeetingwillhighlightrecentadvancesintheapplicationofgenomicstechn
AccordingtoUNICEF,around564millionIndians,nearlyhalfthepopulation,
随机试题
[originaltext]Sept.16(Bloomberg)--ThreeyearsaftertheSept.11attacks
[originaltext]W:DoyouknowBobwell?M:Weallknoweachotherwellhere.Are
【B1】[br]【B4】A、lonelyB、depressedC、goodD、badD从前文来看,上网的人可能抑郁或寂寞,所以A和B均不能概括这两种
急性下肢深静脉血栓,是指发生血栓病变的时间在A.1~3个月 B.6个月以上
变配电工程中,高压配电室的主要作用是()。A:接受电力 B:分配电力 C:
下列说法错误的是()。A:溶液剂在生产过程中所加入的添加剂均不得影响主药的性能
属五行中“水”的音是A:角音 B:羽音 C:徵音 D:宫音 E:商音
2021年11月,甲公司因污水排放对环境造成污染被周围居民起诉。2021年12月
工程咨询成果质量评审包括( )两种评审方式。A.内部评审和外部评审 B.业主评
关于工伤保险,下列说法正确的是( )。A、事业单位、社会团体可以参加工伤保险
最新回复
(
0
)