首页
登录
职称英语
By the end of 2018, more than______of the global population will be using a smar
By the end of 2018, more than______of the global population will be using a smar
游客
2025-01-25
36
管理
问题
By the end of 2018, more than______of the global population will be using a smart phone. [br]
Nearly 2. 4 billion people around the world used a smart phone in 2017. By the end of 2018, more than a third of the global population will be using a smart phone.
On the one hand, it sends us unlimited amounts of information. We don’t have to wait. Our devices ring, ping, vibrate and light up with the latest news from family, friends and around the world.
On the other hand, this immediate access to information may become an addiction. And it may make some people feel lonely, anxious and depressed. These findings are from a 2018 study from San Francisco State University and have been published in Neuro Regulation.
Erik Peper and Richard Harvey are both health education professors at the university. They led the study. In a statement to the press, the two professors claim that "overuse of smart phones is just like any other type of substance abuse. " Also, addiction to social media may affect our emotional state.
The two professors asked 135 university students about their smart phone use and their feelings. They found that "students who used their phones the most reported higher levels of feeling . . . lonely, depressed and anxious. "
But the researchers also suggest ways to fight back. They say that we can train our brains to be less addicted to our phones and computers. Erik Peper suggests turning off push notifications and other such alerts on our phones. More often than not, our devices share unimportant information as if our lives depended on it. Our brains see the notices the same way. And that is a problem. So, just turn them off.
The researchers also suggest taking control of when and where you answer a text or email. You do not need to answer them all. And you certainly don’t need to answer them as soon as you get them.
They also suggest setting limits on the time you spend on social media. If you want to catch up with friends on Facebook, set aside a small amount of time to it. Schedule periods of the day to focus on important tasks and do not allow technology to interfere.
选项
A、The researchers suggest turning off the smart phones during periods of the day to focus on important tasks.
B、The researchers suggest turning off push notifications and other such alerts on our phones.
C、The researchers suggest taking control of when and where you answer a text or email.
D、The researchers suggest setting limits on the time you spend on social media.
答案
A
解析
事实细节的找寻和判断。题目问的是:根据文章中研究人员的观点,以下哪一条建议不包括在抵制使用智能手机成瘾的建议中?首先将关键词定位在“fight back an addiction to using smart phones”,其次注意题干要求选出不符合的原文信息的一项。选项B表达的意思是“研究人员建议关闭手机上的推送通知和其他类似的提醒”,这个建议可以从原文中找到相关信息,即“Erik Peper suggests turning off push notifications and other such alerts on our phones.More often than not,our devices share unimportant information as if our lives depended on it.Our brains see the notices the same way.And that is a problem.So,just turn them off”。选项C在文中有所涉及, “The researchers also suggest taking control of when and where you answer a text or email.You do not need to answer them all.And you certainly don’t need to answer them as soon as you get them”, 意思是“研究人员还建议控制你回复短信或电子邮件的时间和地点。你不需要回复所有的信息。你也不需要一收到信息就马上回复”。选项D在原文结尾部分也提到“They also suggest setting limits on the time you spend on social media.If you want to catch up with friends on Face book,set aside a small amount of time to it”,意思是“他们还建议限制你在社交媒体上的时间。如果你想在脸书上和朋友聊天,可以留出一点时间”。由此可见B、C、D都可以排除。选项A表达的意思是“研究人员建议在一天中关掉智能手机,专注于重要的任务”,这个表述按照常理来推断是符合逻辑的,但是依据原文来进行选择时,就必须要有相关的语句来支持此论点,原文中建议的并不是关闭手机,而是关闭推送功能,同时不要让类似手机的科技产品干扰到你,并不是说不去使用它。由此可见,这个选项是偷换概念,因此A为本题正确选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3928419.html
相关试题推荐
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
随机试题
Whyarethelivesofplantsnotwell-knowntomostpeople?[br][originaltext]
PeopleintheUnitedStateslovetheirdogsandtreatthemwell.Theyusema
I’mafraidyouhaveno_________buttocomealongwithus.A、possibilityB、permiss
[audioFiles]2017m2x/audio_ezfm_037_201702[/audioFiles]TheStoryofTea
A.普鲁卡因 B.乙醚 C.利多卡因 D.硫喷妥钠 E.布比卡因静脉麻醉
国家通过调节利率影响经济活动。一般认为,利息增加后带来的经济影响是()。A.刺
下列关于作业的说法正确的有()。 A.在网络图中,作业活动用箭条—表示 B
银监会《商业银行不良资产监测和考核暂行办法》规定的不良贷款分析报告包括()。
对由多层方块组成的重力式码头,在安装底层第一块方块时,方块的纵、横向两个方向都无
患者,女性,17岁,发热5天伴纳差2天急诊。检查:血压114/70mmHg,左脚
最新回复
(
0
)