首页
登录
职称英语
It was two years ago today that the hunting ban came into force, supposedly
It was two years ago today that the hunting ban came into force, supposedly
游客
2025-01-22
50
管理
问题
It was two years ago today that the hunting ban
came into force
, supposedly ending centuries of tradition. However, the law has been an unmitigated failure-not that either side is shouting about it.
It was a nightmare vision that struck fear and
loathing
into the hearts of millions. When the hunting ban became law, it was said, 16, 000 people would lose their jobs, thousands of hounds would be put down, rotting carcasses would litter the countryside, hedgerows would disappear, riders would face on-the-spot fines, law-abiding people from doctors to barristers would be dragged from their horses and carted off to prison, while dog owners would be
prosecuted
if their mutt caught a rabbit.
These were just some of the claims as desperate countryside campaigners battled to save their sport in the lead-up to the hunting ban, which Labour rammed into law using the Parliament Act on November 18, 2004.
For many, the fears were real. Others exaggerated as they fought an increasingly aggressive anti-hunting lobby which had rejected acres of independent evidence affirming that hunting is the most humane way of killing foxes. In the battle to"fight prejudice, fight the ban" , every emotive argument was deployed.
For its part, the anti-hunting brigade extravagantly claimed that the ban would put an end to the rich parading in red jackets. A senior Labour MP, Peter Bradley, admitted in this newspaper that it was, as many suspected, about "class war". He lost his seat shortly afterwards. But people in red coats did not disappear.
In fact, none of the forecasts came true. What did happen was something nobody had predicted : the spectacular revival and growth of hunting with hounds. In short, the hunting ban has been a failure.
Today, on the second anniversary of the ban’s coming into force on February 18, 2005, new figures show that participation in the sport has never been higher. It is so cheerful that two new packs have been formed, something that has not happened for centuries.
They include the seductively named Private Pack, set up by the financier Roddy Fleming in Gloucestershire. It operates on an invitation-only basis, a sort of hunting private members’ club. This can only mean one thing: like it or not, hunting is cool. Young people are taking it up, enticed by the element of
rebellion
and the mystique of what actually happens as hunts attempt to keep within the law. [br] What does the author think of the hunting campaigners’ position?
选项
A、It was unknowingly biased.
B、It was emotionally charged.
C、It was increasingly militant.
D、It was certainly powerful.
答案
B
解析
根据第四段的内容“In the battle to fight prejudice,fight the ban,every emotive ar—gument was deployed.”可知,抗议者们在“反歧视,反禁令”的斗争中,运用了一切可以动感情的手段,所以B项“充满感情的”符合题意。A项“没被察觉到的偏见”,C项“越来越好战”,D项“当然是很强大的”,这三项明显和文中第四段的内容不符合。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3923910.html
相关试题推荐
Becauseexcessivelyhuntinghasdepletedmanywildlifespecies,gamepreservesa
Itwastwoyearsagotodaythatthehuntingbancameintoforce,supposedly
Itwastwoyearsagotodaythatthehuntingbancameintoforce,supposedly
Itwastwoyearsagotodaythatthehuntingbancameintoforce,supposedly
Itwastwoyearsagotodaythatthehuntingbancameintoforce,supposedly
Itwastwoyearsagotodaythatthehuntingbancameintoforce,supposedly
Itwastwoyearsagotodaythatthehuntingbancameintoforce,supposedly
Becauseexcessivelyhuntinghasdepletedmanywildlifespecies,gamepreservesa
Becauseexcessivelyhuntinghasdepletedmanywildlifespecies,gamepreservesa
Becauseexcessivelyhuntinghasdepletedmanywildlifespecies,gamepreservesa
随机试题
ReadingforpleasureistheeasiestwaytobecomeabetterreaderinEnglish
Directions:Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarer
IntheUnitedStates,thefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurserieswe
[originaltext]AbrahamLincolnwasborninalogcabininKentuckyonFebruar
每个人都知道,学习对一个人的成长是至关重要的。Asisknowntoall,learningisimportanttoone’sgrowi
上海公积金管理中心推出的“以房自助养老”协议约定:()岁以上的老年人,可以将自己
服用后宜多饮水的药物是A:健胃消食片 B:止咳糖浆 C:扑热息痛(对乙酰氨基
某单位向商店订购定价为100元的某商品80件,单位订货员向商店经理提出:“如果商
女性,45岁,活动后心悸气促15年,加重伴双下肢水肿3个月,近1周不能平卧。体查
下列关于城镇土地使用税的纳税义务发生时间,表述错误的是( )。 A.纳税人购
最新回复
(
0
)