首页
登录
职称英语
Bioinformatics is a new computer software technology that makes research finding
Bioinformatics is a new computer software technology that makes research finding
游客
2025-01-18
43
管理
问题
Bioinformatics is a new computer software technology that makes research findings on genetic engineering publicly available to the public. [br]
Bioinformatics is the name given to the computer software technologies that are being devised to manage information overload. The field includes everything from storage to classification, analysis and distribution of gene and protein sequence data. Bioinformatics tools have moved genetic research out of the laboratory and transferred it to computer databases for use by anyone with access to the Internet.
It is significant that those who regard international law as a form of morality usually speak of it as "mere morality". Although experienced diplomats do not often share the popular skepticism about international law, there is a danger that the popular attitude may affect inexperienced officials and pressure groups within a state, and that the state may, as a result, be pushed into breaking international law.
选项
A、正确
B、错误
答案
A
解析
原文认为公众对国际法的怀疑态度会影响国内那些经验尚不丰富的官员和重要的集团,其结果便是,这种怀疑态度会导致违反国际法。由此可推断,即使一些人对国际法持怀疑态度,国家要尊重该法,才能使国际法得以贯彻实施。显然,题干的含义符合对原文的推断,因此,该题的说法是正确的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3917789.html
相关试题推荐
Bioinformaticsisanewcomputersoftwaretechnologythatmakesresearchfinding
Bioinformaticsisanewcomputersoftwaretechnologythatmakesresearchfinding
Bioinformaticsisanewcomputersoftwaretechnologythatmakesresearchfinding
Thecompanybeganbyofferingcomputersoftwaresolutionstolocalbusinessesin
Thecompanybeganbyofferingcomputersoftwaresolutionstolocalbusinessesin
Bioinformaticsisanewcomputersoftwaretechnologythatmakesresearchfinding
Bioinformaticsisanewcomputersoftwaretechnologythatmakesresearchfinding
Bioinformaticsisanewcomputersoftwaretechnologythatmakesresearchfinding
[originaltext]Sleeplaboratoriesaroundtheworldarefindingthatanalarming
[originaltext]Sleeplaboratoriesaroundtheworldarefindingthatanalarming
随机试题
Completetheformbelow.WriteONEWORDAND/ORANUMBERforeachanswer.[img]20
Muchaswewouldliketocooperatewithyou,wejustcannotacceptyouroffer,a
[originaltext]W:Helloandwelcometotoday’sprogram.I’mJessica.M:An
Youcanstartyourownbusiness________________________(只要得到当局允许).aslongasyo
公路隧道机电工程的质量监理过程中,对于风机的检验,下列说法正确的有( )。A.风
一阶RL串联电路,R=2Ω,1=0.5H电路的时间常数为()。 A.1s
下列()不是健康管理的基本步骤。A.进行临床检查和诊断 B.收集服务对象
(2016年真题)财务顾问接受上市公司并购重组当事人委托的,应当指定( )名财
以下属于单位存款的有( )。A.定期存款 B.活期存款 C.定活两便存款
下列选项属于工程材料的是()。A.建筑材料 B.建筑构配件 C.建筑半成品
最新回复
(
0
)