首页
登录
职称英语
The company began by offering computer software solutions to local businesses in
The company began by offering computer software solutions to local businesses in
游客
2025-01-18
39
管理
问题
The company began by offering computer software solutions to local businesses in the greater Seattle metropolitan area. [br]
Globalcall Communications has grown from a telecommunications solutions provider for local businesses in the greater Seattle metropolitan area to a truly global corporation providing telecommunications solutions for clients both large and small. Established to fill a significant market gap for simple communication solutions, the company first expanded to most major North American cities before becoming a major multinational player.
Now, text messaging is increasingly being used by UK hospitals to remind patients about outpatient appointments — and could potentially save the Nati6nal Health Service millions of pounds every year. Ealing Hospital in West London sends 20 texts per day, reminding the patients in advance of the date and time of their appointment. Before using the text messaging system, the hospital relied solely on sending patients a letter as a reminder.
选项
A、正确
B、错误
答案
B
解析
排除干扰信息的影响。题干中message与原文中频频出现的 messaging,在形式上非常相近,听者会因其相近而忽略其附加内容,造成判断的失误。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3917503.html
相关试题推荐
Ourcompanywillprovideyouwithfreetransportationasyourequestedandcharg
ItisimperativethatalltheaccountsofthePropertyManagementCompanyshould
Ourcompanywillprovideyouwithfreetransportationasyourequestedandcharg
Computerscanbeusedtomakelanguagelearningeasier.A、facilitateB、accelerate
Thebankrequiresthattherealestatecompanynaturallyserveasaloan________
ThecompanyisallbutbannedinAmericabecauseoffearthatitswarescontain
Hewas________intoleavingthecompanybythehigherpayelsewhere.A、pervadedB、
Asthecompanyisundertheriskofoverspendingtheirbudget,theymustretrenc
AlphaZeroseemstoexpressinsight.Itplayslikenocomputereverhas,intu
AlphaZeroseemstoexpressinsight.Itplayslikenocomputereverhas,intu
随机试题
Somethingveryunusualhappenedabout80,000yearsago,asEarth’slastice
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—havebe
Jobsatisfactionisabusinesstermthatreferstoaperson’scontentmentwi
了解某学校在校生视力减退情况,调查对象是A.该校所在地的部分学生 B.该校部分
7岁女孩。因"乳房增大,身高增长加速1年余,阴道出血5天"就诊。体检:身高119
休克热伤营血证的首选方剂是( )。A.独参汤合四逆汤 B.清营汤 C.四味
利用有pH梯度的介质分离等电点不同的蛋白质的技术称为A.等电聚焦电泳B.毛细管电
下列理解不符合原文意思的一项是: A线粒体是远古前身在真核细胞中居留下来的
在下列代谢反应中,哪个反应是错误的A.葡萄糖→乙酰CoA→脂肪 B.葡萄糖→乙
关于预算,下列说法中不正确的是( )。A.可以通过规划、控制和引导经济活动,使企
最新回复
(
0
)