首页
登录
职称英语
[originaltext]To quickly review the main points covered in Chapter 7, the most
[originaltext]To quickly review the main points covered in Chapter 7, the most
游客
2025-01-17
43
管理
问题
To quickly review the main points covered in Chapter 7, the most important part of the system of nerves is the brain. The brain controls most of the body activities. Messages between the brain and the spinal cord are carried by nerves, which are made up of special cells called nerve cells. Nerve cells are found in the brain, spinal cord, spinal nerves and in the organs we use to see, hear, smell, taste and touch. Nerve cells have long string-like fibres that carry messages. These fibres have branched ends to send and receive messages. Remember that nerve cells are so small that they cannot be seen without a microscope. But one fibre from the nerve cell may stretch as long as three feet. There are many kinds of nerve cells and this chapter deals mainly with three kinds. The sensory nerve cells carry messages of heat, light, sound, and pressure from the skin, muscles and organs inside the body. Motor nerve cells carry messages to the muscles and this causes the muscles to move. Connecting nerve cells go between the sensory nerve cells and the motor nerve cells to the muscles. All these different nerve cells help us see, hear, taste, smell and feel.
选项
A、The function and nature of the brain.
B、The function and nature of nerve cells.
C、The five senses.
D、The spinal cord.
答案
B
解析
根据文中关键词出现的频度可判断本文的中心。例如本文中短语nerve cells神经细胞频繁出现,暗示文章主题与此有关。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3917284.html
相关试题推荐
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国经济社会发展的讲话。中国的改革开放已经走过了26个年头。26年来,中国发生了翻天覆地的变化。
[originaltext]下面你将听到一段介绍北京申奥功臣何振梁的讲话。7月13日晚,在莫斯科国际贸易中心,当国际奥委会主席萨马兰奇宣布北京获得2
[originaltext]下面你将听到的是一段介绍美国著名导演斯皮尔伯格的讲话。StevenSpielberg’sfirstfilmswe
[originaltext]下面你将听到的是一段有关海洋的讲话。海洋是全球生命支持系统的一个不可缺少的组成部分。海洋不仅是自然资源的宝库,同时也是我
[originaltext]下面你将听到的是一位外国友人在中国一所大学的讲话。Iwouldliketothankyou,Mr.Pres
[originaltext]下面你将听到的是一段有关全球经济发展的讲话。Theongoingeconomicglobalizationand
[originaltext]下面你将听到的是一段有关企业管理的讲话。Itstandstoreasonthatforanorganiza
[originaltext]下面你将听到的是一段有关国际局势的讲话。InthewakeoftheColdWar,theworldh
[originaltext]下面你将听到的是一段有关旅游的讲话。旅游是一项集观光、娱乐、健身为一体的愉快而美好的活动。旅游业随着时代进步而不断进步。
[originaltext]下面你将听到的是一段有关文化方面的讲话。Whatweneedisa"CultureofTolerance"
随机试题
Whenanyoneopensacurrentaccountatabank,heislendingthebankmoney,
Labelthemapbelow.Writethecorrectletter,A-H,nexttoquestions16-20.[im
ComingSoon:theNextGreatFluEpidemicThevirusfirstcameto
下列各组词语中全部具有动态色彩的是( )。 A.A B.B C.C D
依据皮亚杰的研究,儿童道德发展大致可分为{}和{}。
男,43岁。近半年来常感头痛、头昏、失眠、记忆力减退。检查:RBC2.8×10/
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
5、10kV、20kV、35kV户外配电装置的裸露部分在跨越人行过道或作业区时,
某皮革加工厂,由于加工工艺过程中残留的铬化物含量较高,时有阴燃发生。对火灾初期有
关于公司贷款中的流动资金贷款,下列表述正确的是()。A.流动资金贷款用于满足
最新回复
(
0
)