首页
登录
职称英语
What made Copake prosperous in the 1950s? [originaltext] Copake is about 110 m
What made Copake prosperous in the 1950s? [originaltext] Copake is about 110 m
游客
2025-01-17
51
管理
问题
What made Copake prosperous in the 1950s?
Copake is about 110 miles north of New York City, near where New York, Massachusetts and Connecticut meet. This part of upstate New York boomed in the 1940s and 1950s, because of the rich soil and close proximity to major cities. For years, Copake ran on milk money. In 2003, only 15 dairy farms were left. Roeliff Jansen High School, which trained farmers like Pierson, closed in 1999 and remains vacant, and buildings with for-sale signs surround the Copake Memorial Clock at the center of town. Dean Pierson’s father, Helmer, immigrated to the United family lived near Copake, and Helmer’s father, Dean’s grandfather, worked as a dairy farmer. Helmer got married in 1942, and the following year, he enlisted in the Army and fought for his adopted country in World War II as an airborne engineer. In 1951, Helmer and his wife bought a farm, which they renamed High Low. Dean, their only child, was just 1 at the time, and he grew up helping his parents run the farm. He played high school football and participated in 4-H, as his father had. He studied agriculture at the State University of New York at Cobleskill and graduated in 1970. He then returned to High Low, helped expand it, purchasing more land and building new barns. In 1980, he took it over from his aging parents. In 1988, he married Gwynneth Oberly, 12 years his junior. However, the 2008 recession crushed dairy farms. The government lowered its fixed price on milk, while the cost of fuel, feed and fertilizer went up. In July 2007, American farmers were getting $21. 60 for every hundred pounds of milk. By July 2009, that was down to $ 11. 30. "It was just a horrible, horrible year," says Ruth McCuin, Pierson’s milk inspector at the time.
选项
A、The fertility of the soil.
B、New technology.
C、Milk tanks.
D、Farm expansion.
答案
A
解析
从文中“This part of upstate New York boomed in the 1940s and 1950s,because of the rich soil and close proximity to major cities.”可以知道Copake繁荣的一个原因就是土地肥沃。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3916174.html
相关试题推荐
Whatisthemainideaofthepassage?[br][originaltext]FedChairJanetYellen
Whatisthemainideaofthepassage?[br][originaltext]FedChairJanetYellen
Whatisthemainideaofthepassage?[br][originaltext]FedChairJanetYellen
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
随机试题
Supposeyouaredrivingonahighwaywiththreelanesgoinginyourdirectio
MyfriendbegantolayitonthickwhenItoldhimaboutmynewjob.Theunderli
Unlikedownturnspast,Europeannationshavekeptunemploymentfigureslowre
ForamomentitfeltlikebeinginsomepartofChina.【B1】______,Chinesesn
SMI是MIB组织信息的方式,其中每个节点对应一个编码。因第1级只有3个节点
下列有关财务弹性的表述,不正确的是()。A.财务弹性是指将资产迅速转变为现金的
路基土液性指数I1=0.5,则该土属于()状态。(09试题) A、流塑
清政府“预备立宪”之所以是一场骗局,主要是因为( )A.借“预备”之名拖延立宪
下列关于管理学知识的表述,不正确的是( )。A.行政监督的对象是行政相对人
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
最新回复
(
0
)