首页
登录
职称英语
Which of the following is true about high-income babies? [br] [originaltext]
Which of the following is true about high-income babies? [br] [originaltext]
游客
2025-01-17
40
管理
问题
Which of the following is true about high-income babies? [br]
The behavior gap between rich and poor children is now a well-known piece of social science. Entering kindergarten, high-income children not only know more words and can read better than poorer children but they also have longer attention spans, better-controlled tempers and more sensitivity to other children. All of which makes the comparisons between boys and girls in the same categories fairly striking: The gap in behavioral skills between young girls and boys is even bigger than the gap between rich and poor.
The gap grows over the course of elementary school and feeds into academic gaps between the sexes. By eighth grade, 48 percent of girls receive a mix of A’s and B’s or better. Only 31 percent of boys do.
And in an economy that rewards knowledge, the academic struggles of boys turn into economic struggles. Men’s wages are stagnating. Men are much more likely to be idle than they once were and much more likely to be idle than women.
We reported last week that the United States had lost its once-enormous global lead in middle-class pay. The depressing trend has many causes, but the social struggles of men and boys are an important one. If the United States is going to build a better-functioning economy than the one we’ve had over the last 15 years, we’re going to have to solve our boy problems.
Two of the leading theories involve single-parent families and schools. Girls who grow up with only one parent fare almost as well on average as girls with two parents. Boys don’t. But the trends seem too broad for family structure to be the only cause. That’s where schools come in.
选项
A、Because men’s wages are stagnating.
B、Because our economy rewards knowledge.
C、Because men are more likely to be idle.
D、Because it is difficult to look for work.
答案
B
解析
本文是层层递进型文章。先比较穷孩子和富孩子,再比较男孩和女孩,然后建立男孩和经济之间的联系。在这个节点,男孩和经济的联系是通过学习成绩建立的。成绩好,工作就好。因为成绩不好,他们比女人失业率高。这个原因是隐含的:“And in an economy that rewards knowledge.”。也就是说,知识越多,收入越高。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3916111.html
相关试题推荐
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[originaltext]Rowersareknowntoemployallmanneroftri
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Whatdoesthepassagemainlytalkabout?[br][originaltext]AtonepointonFri
随机试题
ThefirsttimeIsawStephenLeacockatclosequartershecameswinginginto
ThefastimmigrantswhocametoNewEnglandinthe1600slefttheirowncoun
Poetrydoesn’tmattertomostpeople.Onehastowonderifpoetryhasanyp
[originaltext]Howmuchdoestheman’sluggageweigh?[/originaltext]A、19kilos.
A.3个月 B.6个月 C.8个月 D.9个月 E.12个月小儿会扶物站
以下哪种情况最易说明阴消阳长的相互转化:A.水变成冰 B.云转为雨 C.物质
患者,男,48岁。背部生疮,初起肿块上有一粟粒样脓头,抓破后局部肿痛加剧,色红灼
根据刑法规定,下列人员中不得假释的为()。 A.累犯 B.因犯强奸罪被判处无
下列有关航天方面的知识,表述正确的是:()A.“礼炮”号是世界上第一个空间站
根据《中华人民共和国反不正当竞争法》,下列不正当竞争行为的定性,不属于限制竞争行
最新回复
(
0
)