首页
登录
职称英语
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness
游客
2025-01-17
50
管理
问题
Organic food is considered better than medicine to keep people spiritual fitness. [br]
Organic food, prepared as simply as possible or, preferably, left raw. Frequent sessions with a spiritually inclined fitness practitioner, working toward the health of both mind and body, because of traditional healing techniques rather than those of Western medicine.
Vast rings of related plants communicate via their roots, and during the hard months of winter and early spring, they’ll distribute nutrients evenly among themselves. Scientists have spilled dye onto trees at one end of a grove and traced it through the root network all the way to the other side.
选项
A、正确
B、错误
答案
B
解析
通过文中“distribute nutrients evenly among themselves”和“traced it through the root network all the way to the other side”我们可以知道,科学家通过追踪颜料,发现这种植物的根系间可以传递养分。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3916086.html
相关试题推荐
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
WhydopeoplelivinginSaoPaulousebroomsinstead?[br][originaltext]Lan
WhydopeoplelivinginSaoPaulousebroomsinstead?[originaltext]Landlords
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
随机试题
Peoplecanputloosepaperinit.[br]Peoplecanwritewithit.G
[originaltext]W:Marion,attheschoolyouworkat,dothechildrenwearunifor
Therescueeffortsconcentratedmainlyon[br][originaltext]Canadianpolic
[originaltext]W:Hi,Mike,Ihavebeenconsideringjoiningavolunteergrou
Now,youngpeoplearegrabbingtheirpassportsandtravelaroundtheworldo
[originaltext]Pianosarenormallyfoundinbuildingforobviousreasons.Ho
以下关于水质的哪一项描述不正确的()A.五级水受严重污染,但还是水资源 B.
下列药物中不能和左旋多巴合用的是A.对氨基水杨酸 B.维生素B C.甲苯磺丁
A.中国药品生物制品检验所的职责 B.SFDA评价中心的职责 C.国家食品药
500kV架空输电线路地线采用JLH20A-150,防振锤防振,档距为600m时
最新回复
(
0
)