首页
登录
职称英语
Why is Japan’s government planning the expenditure of 3 million yen? [br] [orig
Why is Japan’s government planning the expenditure of 3 million yen? [br] [orig
游客
2025-01-16
46
管理
问题
Why is Japan’s government planning the expenditure of 3 million yen? [br]
Japan’s government is considering a new way to get people to consider life outside Tokyo: Pay them to leave. According to a report by national broadcaster NHK on Nov. 22, the government is mulling giving as much as 3 million yen to people who decide to relocate from the 23 wards of Tokyo and find jobs elsewhere, starting in the next fiscal year.
Authorities sifted through the charred wreckage of California’s deadliest-ever wildfire on Sunday, searching for any signs of the 1,276 people now listed as missing after the Camp Fire tore through the mountain town of Paradise. The remains of 79 people have been recovered so far, 63 of whom have been tentatively identified pending DNA confirmation.
选项
A、1,276.
B、79.
C、63.
D、16.
答案
D
解析
数字信息的找寻与判断。根据原文“searching for any signs of the 1,276 people now listed as missing”可知,共有1276人因这场大火失踪。“The remains of79 people have been rec州。red so far”表明目前共发现79具尸体。“63 of whom have been tentatively identified pending DNA confirmation”表明63具尸体仍需进一步DNA鉴定确认身份。由此可知,在己发现的79具尸体中,已有16具尸体身份已认定。故本题应选选项D。掌握数字及其相关信息,可帮助正确判断选项。首先要准确理解题干,再结合原文内容进行判断。题干中的“clearly”一词是审题关键。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3915627.html
相关试题推荐
WhywastheYahoousersinceptedbyAmericanandBritishgovernment?[br][orig
WhywastheYahoousersinceptedbyAmericanandBritishgovernment?[br][orig
WhywastheYahoousersinceptedbyAmericanandBritishgovernment?[originalte
AfundestablishedbytheChinesegovernmentfornutritionimprovementhasraise
TheSARgovernmentmaytrytocreatemorejobsforyoungpeopleinHongKong.[o
WhyisJapan’sgovernmentplanningtheexpenditureof3millionyen?[br][orig
WhyisJapan’sgovernmentplanningtheexpenditureof3millionyen?[br][orig
AvisitorfromBarcelonaarrivesataMadridgovernmentofficeinmid-aftern
AvisitorfromBarcelonaarrivesataMadridgovernmentofficeinmid-aftern
AvisitorfromBarcelonaarrivesataMadridgovernmentofficeinmid-aftern
随机试题
ArecentstudybytheCenterforEconomicPolicyResearchsaysthat,inorderto
AdviceforStudents:HowtoTalktoProfessorsI.Introduction
TheA380willcarryas______(much)as800passengers—morethandoublethecapa
[img]2012q2/ct_etoefm_etoefspeaka_0174_20124[/img][originaltext]JackTerrific!
Therearemanywaysinwhichthephenomenaoflanguageandcultureareintim
[originaltext]Monarchbutterflies,thelargeoriginblackinsects,areacom
有关消防安全重点单位的申报,下列说法正确的是()。A.个体工商户如符合企业登
绩效考评面谈在绩效管理()进行。A.初期 B.进行中 C.末期 D.完成
连某因犯诈骗罪被判处无期徒刑,附加剥夺政治权利终身;犯故意伤害罪被判处10年有期
对于日益“水涨船高”的家庭教育期望,不能________地用“对错”“高低”去评
最新回复
(
0
)