首页
登录
职称英语
What is the main duty of the executive to be recruited? [br] [originaltext]
What is the main duty of the executive to be recruited? [br] [originaltext]
游客
2025-01-16
52
管理
问题
What is the main duty of the executive to be recruited? [br]
The Wall Street Journal reported recently that Uber put up a job posting for an executive position at UberExpress, the drone delivery operation within its UberEats food delivery unit, to help get the drones up and running sometime in 2019, with commercial drone delivery of food planned in multiple locations by 2021.
The need for an executive makes sense since Uber is currently a partner with the City of San Diego, which is one of 10 localities that are participating in a federal pilot program to integrate drones into local airspace. Furthermore, the FAA Reauthorization Act of 2018 told the FAA to update the existing regulations, originally designed for manned aircraft, to address under 55-pound drone delivery. Regardless of these two beneficial events, there are at least two major hurdles that UberExpress will face to establish a commercial food drone delivery business: the law and the economics.
Uber is going to face issues with the federal government as well as the states that the commercial drone delivery services will be offered in. On top of that, some counties, cities, and towns have created laws that could affect the operations as well. For one given flight, you could have federal, state, county, and city laws applying to the flight, some of which could even be contradicting each other!
From the economic viewpoint, there are two important caveats about using drones for delivery. To keep in mind is that law and safety drive the economics of the aviation industry and operational possibility does not equal operational profitability.
Although painstaking efforts may be required to clear all these obstacles, I am very much willing to see drone delivery prevailing in the country. And why stop with food? I think UberExpress has the opportunity to expand and provide fast delivery of other low-weight items where availability is an issue, such as medicines or blood to patients with time-sensitive problems.
选项
A、A problem that can never be solved.
B、A piece of cautionary advice.
C、A formal objection.
D、A suggestion to discourage people from something.
答案
B
解析
词义推断题。“caveat”一词出现在经济方面的问题的阐述部分,根据下文对“two important caveats”的阐述,可知文中提出的两个点都为警示性的提醒、告诫而非完全无法解决的问题或者反对、劝阻。因此,意思最为贴切的为选项B。本题考查对词汇听取和分辨的能力,根据上下文判断词义。下文的“To keep in mind”也可作为该词义的提示。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3915596.html
相关试题推荐
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[br][originaltext]
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[br][originaltext]
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[originaltext]Few
Whatisthemaintopicofthepassage?[br][originaltext]Myteenageso
Whatisthemaintopicofthepassage?[br][originaltext]Myteenageso
WhichofthefollowingmayNOTbeseenattheexhibition?[originaltext]Anexhib
HowconsumersdotheirshoppingatAmazonGoconveniencestores?[originaltext]A
What’stherelationbetweenItalyandFrance?[originaltext]ItalyandFrance,th
WhatdoesDNAlooklike?[originaltext]Deoxyribonucleicacid,DNAforshort,is
WhichofthefollowingisNOTamongthecaptureddrugs?[originaltext]Iranianpo
随机试题
Formattingforresults.a)theuseofunderlines,italics,bold,andallcapsb
Howardisprobably[br][originaltext]W:Hi,Howard.Whatareyouworkingon?M
A、Hewantedtokeepthefarmasitwas.B、Hewaseagertobecomeafarmowner.C
HowdidLucybuythegifts?[br][originaltext]M:Hello,welcometoourstore.
生物碱碱性最弱的是()A.苦参碱 B.汉防己甲素 C.秋水仙碱 D.小檗
有关妊娠期生殖系统的变化,下列选项正确的是A.子宫重量妊娠足月时,大约比非孕时增
下列将二进制数(10011):转换成十进制数的算式中,正确的是()。
可转换债券和可分离债券的区别有( ) Ⅰ、可转债在转股时债券消失,分离债在转
信用合作社的盈利主要用于()。A.分红 B.积累 C.投资 D.投机
项目施工成本控制需考虑工程实施过程中()等变更。A.设计图 B.技术规范
最新回复
(
0
)