首页
登录
职称英语
"I delight in Buckingham Palace", said Queen Victoria, when she moved in thr
"I delight in Buckingham Palace", said Queen Victoria, when she moved in thr
游客
2025-01-16
7
管理
问题
"I delight in Buckingham Palace", said Queen Victoria, when she moved in three weeks after ascending to the throne. Today the 40-acre secluded garden contains specimen shrubs, trees and a large lake. Eight to nine thousand people visit it during the annual garden parties.
It took George Ⅳ, on becoming King in 1820, and John Nash, Surveyor-general to GeorgeⅣ when he was Prince Regent, many years to turn the house into a sumptuous palace. Nash demolished the North and South wings and rebuilt them. He constructed Marble Arch as a grand entrance to the enlarged courtyard. As work continued, Nash let his costs run away with him, and Parliament complained. Joseph Hume, an English politician and reformer fighting for financial retrenchment, said, "The Crown of England does not require such splendour. Foreign countries might indulge in frippery, but England ought to pride herself on her plainness and simplicity." Nevertheless, elegance reigned.
Queen Victoria was crowned in 1837. When she moved in, Buckingham Palace became, for the first time, the official London residence of Britain’s sovereigns. There wasn’t a room large enough for grand entertainments, so in 1853 — 1855, Queen Victoria ordered the Ballroom built. 122 feet long, 60 feet wide and 45 feet high, it is, today, used for many events such as the State Banquet, the Diplomatic Reception, and memorial concerts. This is the site of Investitures, where the Queen (who was crowned in 1952) presents the recipients of British honours with their awards. During World War Ⅱ, a chapel, converted by Queen Victoria from Nash’s conservatory, was bombed. Prince Philip oversaw its rebuilding as the Queen’s Gallery, home to a rotating collection of art from the Royal Collection. The Gallery, currently in the process of renovation, will reopen in 2002 for the Queen’s Golden Jubilee.
More than 600 rooms, including 52 Royal and guest bedrooms, 188 staff bedrooms, 92 offices and 78 bathrooms comprise the castle’s assets. But the "room" best known around the world is the Balcony where the Royal family’ gathers on celebratory and solemn occasions to be seen by their subjects.
The Palace is more than a home for the Royals. It is the official administrative headquarters of the monarchy and contains the Offices of their staff. It is the place where all Royal ceremonies and official banquets are held. Government ministers, top civil servants and heads of state visit to carry out their duties. It brings a whole new meaning to the phrase "working from home". [br] Why does Buckingham Palace bring a new meaning to the phrase "working from home"?
选项
A、Because Government offices are located in Buckingham Palace.
B、Because the Royal family live and work in Buckingham Palace.
C、Because all Royal ceremonies and official banquets are held in Buckingham Palace.
D、Because tile Royal staff have their offices and residences in Buckingham Palace.
答案
B
解析
这是道细节题。从文中最后一段可以得出答案。“The Palace is more than a home for the Royals. It is the official administrative headquarters of the monarchy and contains the offices of their staff. It is the place where all Royal ceremonies and official banquets are held. Government ministers, top civil servants and heads of state visit to carry out their duties. It brings a whole new meaning to the phrase ’working from home’.”(皇宫现在不仅仅意味着是皇室的家。它是君主管理的总部,这里有他下属的办公室。在这里,所有的皇室典礼和正式的晚宴都在这里举行。政府官员,最高的公务员和每个国家领导访问都会在这里举行,这给它带来了全新的意义。)根据上下文来看,在这段话之前文章讲的是白金汉宫是皇室的住宅,而这段话递进了一步,指出不仅仅是住宅,同时也是皇室工作和接待外宾的地方,所以有了“在家工作”的说法,故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3915006.html
相关试题推荐
Wearedelightedtoestablishbusinessrelationshipwithyou.A、beestablishedB、
Celebrate.Celebrate.PhysiciansaredelightedwithaFoodandDrugAdminist
Celebrate.Celebrate.PhysiciansaredelightedwithaFoodandDrugAdminist
Celebrate.Celebrate.PhysiciansaredelightedwithaFoodandDrugAdminist
Celebrate.Celebrate.PhysiciansaredelightedwithaFoodandDrugAdminist
Celebrate.Celebrate.PhysiciansaredelightedwithaFoodandDrugAdminist
Iamdelightedtobewithyou.IfirstvisitedChina22yearsago,butthis
HowmuchofthePalaceMuseumremainedclosedtothepublicin2012?[originalte
"IdelightinBuckinghamPalace",saidQueenVictoria,whenshemovedinthr
"IdelightinBuckinghamPalace",saidQueenVictoria,whenshemovedinthr
随机试题
MemoryI.Introductiontomemory—thecapacity
PASSAGEONEWhyahospitalbillcostswhatitcosts.本题考查对文章的整体把握。通过文章第一段提出的问题How
Indiaistofrugality(节俭)asBethlehemistoJesus.Asrichcountriesentera
EarlierthisyearImetwithagroupofwomeninMatela,asmallfarmingvil
生活并不是一个悲剧。它是一个“搏斗”。我们生活来做什么?或者说我们为什么要有这生命?罗曼•罗兰的回答是“为的是来征服它”。我认为他说得不错。我
肾炎性水肿一般最先发生的部位是()A.眼睑及面部 B.骶尾部 C.
关于兼性生物稳定塘,下列哪点说明是错误的?A.塘表层为好氧层 B.塘中间层
在一定的条件下,已建立化学平衡的某可逆反应,当改变反应条件使化学平衡向正反应方向
社区社会工作者黄敏正在做一项关于单亲家庭青少年的策划方案。她积极向街道及相关部门
房地产市场调研作为一项专业服务活动,除了具有一般市场调研的特点外,还具有下列特点
最新回复
(
0
)