首页
登录
职称英语
[originaltext] British force struck the police building in Basra before dawn o
[originaltext] British force struck the police building in Basra before dawn o
游客
2024-12-31
46
管理
问题
British force struck the police building in Basra before dawn on Monday. They had information that an Iraqi major crime unit based in the building was planning to execute civil prisoners.
Challenger tanks and warrior armoured vehicles took part in the assault and the British troops were backed up by the Iraqi army. British commanders said they came under rocket and machine gun fire as they approached the building. They responded with heavy machine gun fire and killed seven gunmen. Later that morning when the assault was over, royal engineers placed explosives around the building and demolished it.
The British military authorities in Basra said they had planned to disband the police unit, which has been accused of murders, kidnappings and attacks on coalition forces. But they decided to attack the building instead after learning of the planned executions.
选项
A、Because some civil prisoners were planning to break the prison.
B、Because they found a major Iraqi criminal in the building.
C、Because they heard there would be planned executions.
D、Because they heard there would be an attack.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3892533.html
相关试题推荐
[originaltext]Financeministersfromtheworld’smajoreconomiesmetSaturday
[originaltext]Financeministersfromtheworld’smajoreconomiesmetSaturday
[originaltext]M:SharonEppersonjoinsusnow,she’sacorrespondentforCNBC,and
[originaltext]Atleast22peoplehavebeenkilledanddozensofothersaremi
[originaltext]Policearecontinuingtoholdamaninconnectionwiththemurd
[originaltext]It’saMatterofAttitudeA:UntilIwas100yearsold,Ihadn’t
[originaltext]It’saMatterofAttitudeA:UntilIwas100yearsold,Ihadn’t
[originaltext]It’saMatterofAttitudeA:UntilIwas100yearsold,Ihadn’t
[originaltext]It’saMatterofAttitudeA:UntilIwas100yearsold,Ihadn’t
[originaltext]It’saMatterofAttitudeA:UntilIwas100yearsold,Ihadn’t
随机试题
Lastyear’seconomyshouldhavewontheOscarforbestpicture.Growthingro
Atradegroupforliquorretailersputoutapressreleasewithanalarming
PASSAGEONEWatchoutforthechangescausedbytechnology.推断题。根据题干提示定位至最后一段。作者在此
RiverTurtlesNestinghabitsThearrauturtle’sshellisapproximately【L31】____
Hewasaboutfortyyearsold,______,industrious,andmadealivingfromthel
【题目来源】1月7日下午江西省南昌市结构化面试考题 【考题三回顾】班里有
在面向对象方法中,继承用于(请作答此空)。通过继承关系创建的子类()。A.利用
文明是人类发展史上的特殊阶段,是人类脱离动物界后进一步脱离了原始野蛮状态的阶段。
关于招标人委托招标代理机构进行招标投标活动的性质及法律后果,下列说法正确的是()
在规章制度和重大事项决定实施过程中,( )认为不适当的,有权向用人单位提出,通
最新回复
(
0
)