首页
登录
职称英语
In the US, poll after poll has shown a majority in favour of animal experime
In the US, poll after poll has shown a majority in favour of animal experime
游客
2024-12-27
40
管理
问题
In the US, poll after poll has shown a majority in favour of animal experimentation, even without statements about its value. Why is opinion in Britain so different? I think that there are two reasons.
The first is the success of antivivisection campaigners in lampooning animal research as outdated, intentionally cruel, "bad" science, which achieves nothing. All drugs and procedures developed with the help of animal tests are said to be dangerous. The occasional failure of animal testing to identify a dangerous drug is developed as an argument for abandoning safety tests involving animals altogether--with no mention of the terrible human suffering that this would cause. They say that "alternative" methods already exist for all animal experiments, but the fact is that the law specifically forbids animal use if there is any alternative.
The second reason is that scientists and doctors have failed to oppose such misrepresentation. In the early 1990s, animal rights campaigning in the US was met with much more forthright defense, not only by the major scientific societies, funding agencies and medical organizations, but also by the US government.
To be positive, there are many encouraging features of the New Scientist poll. Interestingly, the public seems to employ the same kind of utilitarian philosophy that underpins the law in Britain--weighing potential benefits against the species involved (thus, monkeys are more "valuable" than mice) and the likelihood of suffering.
Clearly, people in Britain do not recognize the essential link between animal research and testing and the medical treatments that they receive. Only 18 percent of those who had taken (or had a close family member who had taken) a drug prescribed for a serious illness realized that the drug had been tested on animals, as all drugs are. Obviously, a large majority of those surveyed believe that they can happily benefit from medical treatment without taking advantage of animal research. No wonder so many people oppose it when asked the straight yes/no question.
The views of the public must be respected. But this poll tells us that, while they are open to persuasion, their reaction is based on misunderstanding. The responsibility for providing honest evidence for the public lies not just with those who use animals in their research, but with other scientists who depend on that work. It lies with the doctors who benefit from animal research, with the pharmaceuticals and biotech industries, and the medical charities and funding agencies whose work would be crippled without it. But most of all, responsibility rests with government, which should cultivate serious and transparent debate between those of different opinion, and provide the public--especially young people--with the honest evidence they need and deserve. [br] The passage is mainly concerned with ______.
选项
A、supporting a position
B、refuting some arguments
C、describing a case
D、presenting a new perspective
答案
B
解析
第一段提到,美国人赞成实验,但英国人不赞成,在第二、三段,作者提到了英国人不赞成动物实验的理由,下文对这些理由进行了分析和驳斥,并表达了自己支持动物实验的立场。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3886465.html
相关试题推荐
WhichofthefollowinganimalsisNOTuniquetoAustralia?A、Kangaroos.B、Koalas.
Manisoneofanumberofanimalsthatmakethings,butmanistheonlyone
Themajorityofback-formedwordsareA、nouns.B、adjectives.C、verbs.D、adverbs.
IntheUS,pollafterpollhasshownamajorityinfavourofanimalexperime
IntheUS,pollafterpollhasshownamajorityinfavourofanimalexperime
WhoarementionedtoprotecttheendangeredanimalsinsomeAfricancountries?[
WhoarementionedtoprotecttheendangeredanimalsinsomeAfricancountries?[
Everyyear,millionsofanimalsundergopainfulsufferingordeathasares
Everyyear,millionsofanimalsundergopainfulsufferingordeathasares
Everyyear,millionsofanimalsundergopainfulsufferingordeathasares
随机试题
Youknowher—thatniceteenageracrossthestreet?Chloe.Theresheis,sitt
Itishardformodernpeopletoimaginethelifeonehundredyearsago.Not
Whenaconsumerfindsthatanitemsheorheboughtisfaultyordoesnotli
ShehadonthedressthatIusedtoadmiremorethananythingelseinherposses
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Hi,Jane.Mindi
使纤维蛋白分解为FDP的物质是A.凝血酶 B.纤溶酶 C.因子Ⅻ D.纤维
A.肾小球屏障功能B.肾小管重吸收功能C.肾小管酸碱平衡调节功能D.肾小管排泌功
转岗培训的方式多种多样,主要包括()。A.接受现场的一对一指导 B.外出参
为了便于掌握发行进度,担任凭证式国债发行任务的各个系统一般每月要汇总本系统内的累
假设英镑兑美元的即期汇率为1.5823,30天远期汇率为1.5883,这表明英镑
最新回复
(
0
)