首页
登录
职称英语
[originaltext] A top Russian official says his country and Iran will soon sig
[originaltext] A top Russian official says his country and Iran will soon sig
游客
2024-12-23
50
管理
问题
A top Russian official says his country and Iran will soon sign a deal paving the way for deliveries of nuclear fuel to the Iranians. Russian Atomic Energy Agency head Alexanda says the deal will require Iran to return all spent nuclear rods to Russia for storage and processing. He said the agreement is to be signed in Iran in the next three or four months with ’Russia starting fuel shipment shortly thereafter; The requirement that spent fuel rods be returned to Russia is intended to meet U. S. concerns over the possibility that Iran could divert nuclear materials for use in weaponry.
选项
A、Russia will deliver nuclear fuel to Iran.
B、Iran will ship waste nuclear rods back to Russia.
C、The two countries will build a road for the shipment of nuclear fuel.
D、Russia will be responsible for the storage of the waste nuclear rods.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3881503.html
相关试题推荐
[originaltext]USPresidentGeorgeW.Bushsaysberecognizeshumanbeingsco
[originaltext]M:I’mAviArdittiandthisweekonWordmaster:survivingajobi
[originaltext]M:I’mAviArdittiandthisweekonWordmaster:survivingajobi
[originaltext]M:I’mAviArdittiandthisweekonWordmaster:survivingajobi
[originaltext]M:CleanupeffortsarcunderwayinseveralAsiancountriesfollow
[originaltext]M:CleanupeffortsarcunderwayinseveralAsiancountriesfollow
[originaltext]VoiceOne:WithanuncertainU.S.economyandslowingcompute
[originaltext]Gu:Goodmorning.I’mDr.GufromtheSeismologyBureauofChina.
[originaltext]Gu:Goodmorning.I’mDr.GufromtheSeismologyBureauofChina.
[originaltext]PoliceinLondonnowsaythatmorethan50peoplediedinyes
随机试题
Supposeyouaredrivingonahighwaywiththreelanesgoinginyourdirectio
MyfriendbegantolayitonthickwhenItoldhimaboutmynewjob.Theunderli
Unlikedownturnspast,Europeannationshavekeptunemploymentfigureslowre
ForamomentitfeltlikebeinginsomepartofChina.【B1】______,Chinesesn
SMI是MIB组织信息的方式,其中每个节点对应一个编码。因第1级只有3个节点
下列有关财务弹性的表述,不正确的是()。A.财务弹性是指将资产迅速转变为现金的
路基土液性指数I1=0.5,则该土属于()状态。(09试题) A、流塑
清政府“预备立宪”之所以是一场骗局,主要是因为( )A.借“预备”之名拖延立宪
下列关于管理学知识的表述,不正确的是( )。A.行政监督的对象是行政相对人
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
最新回复
(
0
)