首页
登录
职称英语
How much would Canada spend each year on climate change in the 2020s according t
How much would Canada spend each year on climate change in the 2020s according t
游客
2024-12-22
38
管理
问题
How much would Canada spend each year on climate change in the 2020s according to the new analysis?
New analysis suggests climate change is going to become very expensive for Canada. (7) It could reach more than five billion dollars a year within a decade and cost even more afterward. The study from the National Round Table on the Environment and the Economy is considered groundbreaking. It says cost will continue to climb sharply, and by the 2050s it could go as high as 43 billion dollars a year. That’s also depending on how much action is taken on reducing greenhouse gas emissions and how fast the Canadian economy and population grow. (8) Researchers looked at the impact of warmer weather, forest fires, flooding and increased illness among the population, all with a raising price tag. The roundtable is made up of business leaders, academics and researchers, and it’s an advisory body to the Canadian government. The group says Ottawa should invest in programs to help Canadians adapt, and that should also work to reduce greenhouse gas emissions around the world.
NPR News
选项
A、More than 4 billion dollars.
B、More than 5 billion dollars.
C、More than 40 billion dollars.
D、More than 50 billion dollars.
答案
B
解析
细节题。根据原文,在10年内(within a decade),加拿大可能因气候变暖而每年花费50亿美元(5billion dollars)。因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3879419.html
相关试题推荐
ThecapitalofCanadais______.A、VancouverB、OttawaC、TorontoD、QuebecB加拿大首都是渥太
Accordingtothehostess,whatisthereasonforincreasedcompetitioninclothi
Accordingtothehostess,whatisthereasonforincreasedcompetitioninclothi
Accordingtothehostess,whatisthereasonforincreasedcompetitioninclothi
Accordingtothenews,whichofthefollowingdidn’thappenonTuesday?[br][o
Accordingtothenews,whichofthefollowingdidn’thappenonTuesday?[origina
Accordingtotheman,thereasonsweneedtotalkaboutregretareallofthefo
Accordingtotheman,thereasonsweneedtotalkaboutregretareallofthefo
Accordingtothepassage,whichofthefollowingisNOTlikelytobeprovidedby
Accordingtothepassage,whichofthefollowingisNOTlikelytobeprovidedby
随机试题
(1)RogerRosenblatt’sbookBlackFiction,inattemptingtoapplyliteraryra
[originaltext]W:Goodmorning,Prof.Harkins.IhopeIamnotdisturbingyou?M
LUSTROUS:BURNISH::A、explicit:calibrateB、transparent:chafeC、pure:refin
A.P(X≤λ)=P(X≥λ) B.P(X≥λ)=P(X≤-λ) C. D
下列受著作权法保护的是()。A.爱情主题 B.用名字作画的创意 C.
A.持续低流量吸氧 B.应用强心剂 C.应用血管扩张剂 D.有效控制肺部感
在计算国别风险时,一般都采用风险因素加权打分方法,其缺点包括( )。A.无法量
共用题干 VibratingRubberCeliphonesVibrati
2006年,时任德国驻华大使史坦泽到同济大学作报告。有学生提问:今天您用德语作报
产业零散的原因主要来源于产业本身的基础经济特性。下列造成产业零散的原因中,是从产
最新回复
(
0
)