首页
登录
职称英语
Which of the following is TRUE of the people suffering from the accident? [origi
Which of the following is TRUE of the people suffering from the accident? [origi
游客
2024-12-16
49
管理
问题
Which of the following is TRUE of the people suffering from the accident?
Hopes are fading for five people who are missing after a block of flats collapsed in the western Norwegian coastal town of Alesund. It now seems clear a rockslide hit the back of the building early Wednesday, demolishing its lower floors. Fifteen residents were brought out of the modem six-storey block, with two suffering moderate injuries. Rescue teams and sniffer dogs are at the scene, but their efforts are being hampered by fire. Rescue teams from around the region have been called to the town, 350km northwest of the capital Oslo, but are unable to get into the building at present. "The fire, the risk of explosion from the gas tank, possible rockslides and the risk that the entire building could collapse mean we are not able to enter the building at the moment" said a police official, Magne Tjoennoey. Geologists are at the scene to assess the risk of further rockslides.
选项
A、15 evacuated, 2 seriously injured, 5 missing.
B、15 evacuated, 2 moderately injured, 5 missing.
C、50 evacuated, 2 moderately injured, none missing.
D、50 evacuated, 2 seriously injured, none missing.
答案
B
解析
新闻中先是提到由于公寓楼毁损造成5人失踪,后面又提到有15名居民从公寓楼里被撤离,其中有5人轻伤,因此B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3876557.html
相关试题推荐
Thepoundingrainbeganinthemiddleofthenight.ThepeopleofJackson,O
Thepoundingrainbeganinthemiddleofthenight.ThepeopleofJackson,O
Thepoundingrainbeganinthemiddleofthenight.ThepeopleofJackson,O
Thepoundingrainbeganinthemiddleofthenight.ThepeopleofJackson,O
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,b
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,b
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,b
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,b
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,b
WhichofthefollowingwriterswasNOTapoetintheAgeofRomanticism?A、Willia
随机试题
______youliketohavedinnerwithustonight?A、WouldB、AreC、DoA情态动词通常表示征询别人意
【B1】[br]【B8】A、helpB、manageC、failD、performC语义衔接题。结合前句,这里是说如果一个个体在环境中受阻,那么他的
曲线 直线x=2及x轴所围的平面图形绕x轴旋转所成的旋转体的体积为
下列不属于城镇道路组成部分的是()。A.机动车道、人行道 B.分隔带、排水设
下述不属于质子泵抑制剂的是()A:法莫替丁 B:奥美拉唑 C:雷贝拉唑
卡臂尖位于基牙倒凹区,可以()A.防止义齿龈向脱位 B.防止义齿向脱位
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
在家庭财产险种结构中,根据家财险承保的标的不同,可分为()。A.房屋保险和其
根据我国金融业分业经营与分业管理的要求,投资基金管理公司经营活动及行为由( )负
施工单位按照合同规定的施工范围和质量标准完成施工任务后,应先()组织有关人员进
最新回复
(
0
)