首页
登录
职称英语
The reason that Iran tested its military weapons is mainly to [originaltext]
The reason that Iran tested its military weapons is mainly to [originaltext]
游客
2024-12-01
72
管理
问题
The reason that Iran tested its military weapons is mainly to
Just how far will Iran push the international community this weekend? Well today, it reportedly tested two types of short-range missiles and a launching system. Iran’s military freely admitted it was showing off its defensive capabilities and it plans to keep up the missile exercises for 10 or 11 more days. In other news, the show of force does come just days after word that Iran is building a second uranium enrichment plant. These satellite images supposedly show the location by the city of Qom. The U.S. and its allies quickly condemned this project. Tehran says it’s just a civilian energy program, but U.S. officials believe it is a cover for developing nuclear weapons. The Iranian say they will allow international inspectors into the plant.
选项
A、meet the international standard.
B、cover its uranium enrichment plant.
C、manufacture the launching system.
D、show off its defensive capabilities.
答案
D
解析
新闻提到,伊朗军方坦率地承认这是在炫耀其防御能力,可见D为正确答案。新闻只提到“炫耀防御能力”这一原因,故其他选项不能选。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3869175.html
相关试题推荐
WhatisthemovingdirectionofTropicalStormGert?[originaltext]Tropical
[originaltext]CarSalesman:Oh.Hithere.Abeauty,isn’tshe?Lady:Well...
【1】[br]【10】[originaltext]Acupuncture
【1】[br]【7】[originaltext]Acupuncture
【1】[br]【6】[originaltext]Acupuncture
【1】[br]【2】[originaltext]Acupuncture
ThereasonthatIrantesteditsmilitaryweaponsismainlyto[br][originaltex
ThereasonthatIrantesteditsmilitaryweaponsismainlyto[originaltext]
AccordingtoSarah,recordeddelivery[br][originaltext]W:Lee,whereareyou
AccordingtoSarah,recordeddelivery[br][originaltext]W:Lee,whereareyou
随机试题
Whendidthefilmbegin?[br][originaltext]W:Thefilmstarted15minutesago.
Tedagreedto______thestrikeifthecompanywouldsatisfythedemandofthewor
Mostofusthinkweknowthekindofkidwhobecomesakiller,andmostof
Theteacheraskedthestudentstolook_______thewordinthedictionary.A、forB、
In1915EinsteinmadeatriptoGottingentogivesomelecturesattheinvit
[originaltext]Areyousometimesalittletiredandsleepyintheearlyafte
试回答波形梁钢护栏工程质量检验评定标准的问题。(5)波形梁钢护栏工程质量检验评定
在拌制石灰稳定土时,宜用1~3级的新石灰,( )可不经消解直接使用,块灰应在使用
公有制为主体,多种所有制经济共同发展,是我国社会主义初级阶段的一项基本经济制度,
能产生核糖-5-磷酸的代谢途径的是()。A.糖酵解途径 B.三羧酸循环
最新回复
(
0
)