首页
登录
职称英语
The man stole the aircraft mainly because he wanted to [br] [originaltext] A
The man stole the aircraft mainly because he wanted to [br] [originaltext] A
游客
2024-12-01
41
管理
问题
The man stole the aircraft mainly because he wanted to [br]
A man stole a small aircraft at gunpoint Sunday and flew it over downtown Frankfurt, circling skyscrapers and threatening to crash into the European Central Bank. He landed safely after about two hours and was arrested. The man told a television station he wanted to call attention to Judith Resnik, a U.S. astronaut killed in the 1986 post-launch explosion of the space shuttle Challenger. Military jets chased the stolen, two-seat motorized glider as the man began circling slowly above Frankfurt’s banking district. Thousands of people were evacuated from the main railway station, two opera houses and several skyscrapers. Police identified the man as a 31-year-old German student from Darmstadt, a city about 25 miles south of Frankfurt. In radio contact with air traffic controllers, the man threatened to crash into the European Central Bank headquarters unless he was allowed the TV interview as well as a call to Baltimore. He later said he wanted to commit suicide by plunging the plane into the Maine River. It was unclear if the man was forced to land, or talked down. Air traffic controllers and a police psychologist had been in contact with him.
选项
A、He was a 31-year-old student from Frankfurt.
B、He was piloting a two-seat helicopter he had stolen.
C、He had talked to air traffic controllers by radio.
D、He threatened to land on the European Central Bank.
答案
C
解析
原文说,“警察确认这个人是个来自达姆施塔特的31岁德国学生”。可以判断出选项A不对。根据“一名男子星期天在枪口下偷走了一架小型飞机。他驾驶这架飞机飞到法兰克福市中心,围绕着一些摩天大厦飞行并威胁着要撞向欧洲中央银行。”可以判断出,他既不是试飞,也不是要降落到欧洲中央银行上,而且所偷的飞机是“two—seat motorized glider”而不是直升机。所以排除B、D。录音中提到“In radio contact with air traffic controllers,…”故应该选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3869121.html
相关试题推荐
[originaltext]Interviewer(W)EdwardFox(M)W:TodayI’dliketowelcomeEdward
[originaltext]Interviewer(W)EdwardFox(M)W:TodayI’dliketowelcomeEdward
WhatsubjectisMr.Pittgoodat?[br][originaltext]Interviewer:Goodmorning
WhatsubjectisMr.Pittgoodat?[br][originaltext]Interviewer:Goodmorning
WhatsubjectisMr.Pittgoodat?[br][originaltext]Interviewer:Goodmorning
WhatsubjectisMr.Pittgoodat?[originaltext]Interviewer:GoodmorningMr.Pi
[originaltext]DrSimons:Well;asIsaid,therewerethreeareasofinterest,s
[originaltext]DrSimons:Well;asIsaid,therewerethreeareasofinterest,s
[originaltext]ANewYorkstockexchangestopstradingafterthesteepestfal
Theterm"The’LostGeneration"mainlyreferstotheAmericangenerationofyoun
随机试题
ThemostfamouspainterinVictoria’shistoryisEmilyCarr.Whenshewasa
FollowingNature’sSignpostsFormany,"navigation"
设A=图},B≠0为三阶矩阵,且BA=0,则r(B)=_______.{
LeFortⅡ型骨折是指()A.锥形骨折 B.颧弓上骨折 C
关于各种费用的计提标准及计提方式,下列说法正确的有()。 ①我国的基金管理
缓释制剂的释药原理不包括A.溶出原理 B.扩散原理 C.增溶原理 D.渗透
下列关于心跳骤停的处理措施,错误的是A:迅速开始人工呼吸 B:立即开放静脉通道
(2020年真题)中国公民王某2019年5月购买福利彩票取得一次中奖收入2
在设计施工总承包合同模式下,关于缺陷责任期的说法正确的是( )。 A.缺陷责
某年产量10万吨化工产品已建项目的静态投资额为3300万元,现拟_类似项目的生
最新回复
(
0
)