首页
登录
职称英语
Greek bonds are downgraded as junk status because [br] [originaltext] Stock
Greek bonds are downgraded as junk status because [br] [originaltext] Stock
游客
2024-12-01
45
管理
问题
Greek bonds are downgraded as junk status because [br]
Stock markets in Europe and the United States have fallen sharply in response to further signs that the debt crisis in Greece is intensifying and could spread to other countries. Share prices in New York, London, Frankfurt and Paris fell by more than 2% after a major international credit rating agency Standard & Poor’s downgraded Greek debt to a level known informally as junk.
Standard & Poor’s downgraded its assessment of Greek bonds to the so-called junk status because of the growing danger that the bond holders will not be paid back in full. Many big investment funds have rules that forbid them from holding junk bonds, says the move is likely to trigger a further round of selling. Share markets have taken fright, fearing that if Greece does default on its debts, it would hit many European banks which hold Greek bonds and could trigger a wider financial crisis. Already pressure is mounting on Portugal which has also seen its credit rating downgraded today, although it remains above junk status.
选项
A、Stock markets in Europe and America have dropped considerably.
B、There may be a wider financial crisis in case of Greek default.
C、A further round of selling has been under way.
D、Portugal has seen credit rating downgraded.
答案
C
解析
细节判断题。新闻中提到,很多大型投资基金明文规定,债券持有者不得持有垃圾债券,表示这种行为可能引发另一轮的购买。从这可看出另一轮的购买只是假设持有垃圾债券所带来的后果,而并没有实际发生,显然“另一轮的购买已经在进行”是错误的,C为正确选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3868699.html
相关试题推荐
[originaltext](I—Interviewer;D—David)I:Whicharea,ofalltheonesthat
[originaltext](I—Interviewer;D—David)I:Whicharea,ofalltheonesthat
[originaltext](I—Interviewer;D—David)I:Whicharea,ofalltheonesthat
[originaltext]Nicole:You’vebecomewidelyknownintheteachingcommunityfor
【1】[br]【10】[originaltext]Note-takingisacomplexactivitywhichrequires
【1】[br]【9】[originaltext]Note-takingisacomplexactivitywhichrequires
【1】[br]【7】[originaltext]Note-takingisacomplexactivitywhichrequires
【1】[br]【6】[originaltext]Note-takingisacomplexactivitywhichrequires
【1】[br]【5】[originaltext]Note-takingisacomplexactivitywhichrequires
【1】[br]【4】[originaltext]Note-takingisacomplexactivitywhichrequires
随机试题
1.Currentsituationsintheuniversitiesoncompulsorycoursesandoptionalcou
[originaltext]Wedon’tknowhowthefirstfirewasmade.Earlyfiresonthe
WhenSpanishfootballclubBarcelonapaidUS$35millionforRonaldinholast
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,y
高价值货物制定高运价,低价值货物制定低运价,这是按照( )制定运价的依据。A.
关于气管和支气管的叙述,错误的是A.分颈段和胸段 B.颈段与喉相连接于第7颈椎
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
2020年,全年货物进出口总额321557亿元,比上年增长1.9%。其中,出口1
阅读以下文字,完成各题。 地方保护主义主要是指地方政府及其职能部门利用其行政职
(2020年真题)住宅工程质量分户验收由( )组织。-A.建设单位 B.监理
最新回复
(
0
)