首页
登录
职称英语
According to USGBC, buildings take up______of carbon emissions in the U.S. [br]
According to USGBC, buildings take up______of carbon emissions in the U.S. [br]
游客
2024-12-01
42
管理
问题
According to USGBC, buildings take up______of carbon emissions in the U.S. [br]
As the climate change debate rages, smart businesses are quietly studying its effects on our future lifestyle. High on the agenda is building more sustainable spaces for us to live and work in. According to the United States Green Building Council(USGBC), buildings account for more than a third of carbon emissions in the U.S. and consume 70 percent of the electricity load. By 2015, they estimate 15 million new buildings will have gone up in the United States. The "green build" movement has been around since the 1970s but it is increasingly gaining momentum. Bringing down the costs may be one of the catalysts for the green build movement but legislation will be the biggest driver. In Germany, the government brought in a very effective legislation to boost green architecture. Climate change and fuel prices are forcing the government to take action. The green build wave is not characterized by an aesthetic but characterized by a concern for the environment.
选项
A、Legislation.
B、The need to cut costs.
C、Climate change.
D、Soaring fuel prices.
答案
A
解析
事实细节题。新闻中提到,降低成本是绿色建筑运动的推动因素之一,但最大的因素还是立法。因此A正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3868393.html
相关试题推荐
AccordingtoChitra,______charactersareconsideredtobenotwelldepicted.[br
AccordingtoChitra,______charactersareconsideredtobenotwelldepicted.[br
AccordingtoChitra,______charactersareconsideredtobenotwelldepicted.[br
Accordingtothenews,peopleinmostMuslimcountries[br][originaltext]A
AccordingtoDr.Adams,whatshouldwehaveasanattainablegoaloflanguagele
AccordingtoDr.Adams,whatshouldwehaveasanattainablegoaloflanguagele
AccordingtoDr.Adams,whatshouldwehaveasanattainablegoaloflanguagele
AccordingtoDr.Adams,whatshouldwehaveasanattainablegoaloflanguagele
Accordingtothenews,whichofthefollowingstatementsisTRUE?[originaltext]
AccordingtoEllen,theincreasingdemandforhiringisdueto[br][originalte
随机试题
Everyyear,asthepriceofgoodsrises,theinflationrefusesto(41)evenf
Itiswisetosetfoodandmoney______incaseofafutureemergency.A、asideB、
黄金周(theGoldenWeek)是指连续7天的全国性假期。1999年,中国开始推行黄金周政策。从那以后,黄金周通过鼓励人们旅游和消费,丰富了人们
患者,男性,28岁。因咳嗽、咳痰、发热3天就诊。查体:体温39℃,血压80/50
患者,女性,35岁。因腹泻每日10~15次,大便为米泔水样来院就诊,患者轻度脱水
控制颗粒的大小其缓控释制剂释药原理是A.溶出原理 B.扩散原理 C.溶蚀与扩
偶然防卫是指在客观上被害人正在或者即将对被告人或他人的人身进行不法侵害,但被告
影响儿童选择朋友的因素包括()。A.相互接近 B.行为、品质、学习成绩和兴趣
(2020年真题)根据公司法律制度的规定,下列人员中,不得担任上市公司独立董事的
根据《水利水电工程施工通用安全技术规程》SL398-2007规定,对从事尘、毒、
最新回复
(
0
)