首页
登录
职称英语
The news is mainly about [br] [originaltext] American Airlines says oxygen w
The news is mainly about [br] [originaltext] American Airlines says oxygen w
游客
2024-12-01
35
管理
问题
The news is mainly about [br]
American Airlines says oxygen was administered and a defibrillator was used to try to save a passenger who died during the flight. The woman’s family insists the flight attendant refused to help. Her cousin says when flight attendants got an oxygen tank, it was empty and what may have been a defibrillator appeared to malfunction. In the statement, the American Airlines said a check of all emergency equipment is part of flight attendants’ pre-flight duties, and there were 12 oxygen bottles on that plane. A medical examiner says the woman had heart disease and died of natural causes.
选项
A、the defibrillator functions normally.
B、the oxygen bottles are more than enough.
C、they are short of flight attendants.
D、they’ve done the regular pre-flight check.
答案
D
解析
事实细节题。美国航空公司的说法是,在飞行前对所有应急设备的检查是工作项目之一,即他们认为他们已经对氧气罐和除颤器进行了检查。D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3868381.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothenews?[br][originaltext]
[originaltext]Washington(dpa)-AfterthefailuresoftheirpasttwoMarsmis
[originaltext]LiHua:Pardonme.I’mtryingtofindarticlesonecology.Canyo
[originaltext]LiHua:Pardonme.I’mtryingtofindarticlesonecology.Canyo
[originaltext]LiHua:Pardonme.I’mtryingtofindarticlesonecology.Canyo
[originaltext]WorldTradeOrganizationchiefSupachaiPanitchpakdisaysall
ThefirstAmericantowintheNobelPrizeforLiteraturewasasharpsocialcrit
In1932,indiedepthofthedepression,theAmericanpeoplechose______astheir
Whatisthemainideaofthenewsitem?[br][originaltext]Thebattleagain
Whatisthemainideaofthenewsitem?[originaltext]Thebattleagainstmal
随机试题
WelcometotheGrandCenter--theplaceforallthefamilyIfyou
Wastingwoodisaseriousprobleminconservingtheresources,whicharedistrib
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
[audioFiles]audio_eufm_j84_001(20082)[/audioFiles]A、Theyworkatashop.B、They
关于腰椎穿刺以下哪项说法不正确( )A.疑有颅内压升高者必须先做眼底检查
根据购买力平价理论,下列选项中不属于市场力量对购买力平价的偏离进行纠正的是()
患儿,女4岁。眼睑肿,两周。查体:血压90/65mmHg,双下肢凹陷性水肿。尿
A.骨髓增生极度活跃B.骨髓增生明显活跃C.骨髓增生活跃D.骨髓增生低下E.骨髓
四只同样的瓶子内分别装有一定数量的油,每瓶和其他各瓶分别合称一次,记录千克数如下
某工程按全等节拍流水组织施工,共分4道施工工序,3个施工段,估计工期为72天,则
最新回复
(
0
)