首页
登录
职称英语
According to the news, which of the following didn’t happen on Tuesday? [br] [o
According to the news, which of the following didn’t happen on Tuesday? [br] [o
游客
2024-11-30
60
管理
问题
According to the news, which of the following didn’t happen on Tuesday? [br]
A third student has died from wounds suffered in a shooting at a school in the central U.S. state of Ohio. [7A, 8A] One victim died hours after the shooting Monday. Two others died on Tuesday, while another two are recovering from their wounds. [7C] The alleged attacker appeared in court Tuesday. [7B] Authorities say they apprehended the Wenage suspect Monday afternoon, after he allegedly [8B 1 opened fire on students inside the Chardon High School cafeteria. Witnesses and local news reports say he is T.J. Lane, [8D] a student at a nearby school for at-risk youth. [8C] Authorities say his motive remains unclear. A lawyer for the suspect told local media Monday that his family is "devastated" and has expressed condolences to the victims’ families. The lawyer described the suspect as a "fairly quiet" and "good kid" who, to his knowledge, has never been in any trouble. [8D] Schools were closed Tuesday in the town of about 5,000 people as authorities continued to investigate.
选项
A、Five students were shot by the attacker.
B、The attacker fired inside the school cafeteria.
C、The suspect attacked the students out of jealousy.
D、The suspect was from a nearby school for at-risk youth.
答案
C
解析
信息推断题。由上一题可知有三名受害者死亡,新闻还提到另有两名学生受伤,可推断有五名学生遭到枪击,故排除[A]。新闻提到嫌犯在Chardon High School cafeteria内开火,故排除[B]。新闻提到当局称嫌犯的动机还不清楚,故[C]错误,为答案。新闻中提到目击者称该名嫌犯为附近易感青年学校的学生,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3867155.html
相关试题推荐
InthefollowingdescriptionsoftheNeoclassicalPeriod,whichisWRONG?A、TheN
WhichofthefollowingisNOTmentionedbytheauthoramongthingsthatareinhe
WhichofthefollowingisNOTmentionedbytheauthoramongthingsthatareinhe
WhichofthefollowingisNOTmentionedbytheauthoramongthingsthatareinhe
WhichofthefollowingisNOTthebackgroundinformationofapossibleattackon
WhichofthefollowingisNOTthebackgroundinformationofapossibleattackon
WhichofthefollowingisNOTthebackgroundinformationofapossibleattackon
WhichofthefollowingphilosophersevermentionedthetermSemanticsfirst?A、So
Whichofthefollowingstatementsisnottree?A、Scotlandisthesecondlargesti
AccordingtoNigel,mostproblemsofairtravelarecausedby______.[br][ori
随机试题
下列关于石灰粉煤灰稳定砂砾基层施工的说法中,表述正确的是()。A.运输中一般采
根据《电子信息系统机房设计规范GB50174-2008》,关于人流、物流及出入
柱子安装时,用经纬仪进行竖直校正,经纬仪应安置在与柱子的距离约为柱高处的( )
全科医生对问题进行最初的分类是为了A.对患者的问题进行诊断 B.弄清问题的线索
A.秦艽、白薇 B.龙胆草、黄芩 C.青蒿、黄芩 D.竹茹、藿香、白蔻仁
A.1:1 B.2:1 C.3:1 D.4:1
以下不属于基金运营服务的是()。A:基金注册登记B:基金募集C:基金核算与估
A.大戟科 B.茜草科 C.百合科 D.桑科 E.豆科京大戟来源于
单位和个人应当按照发票管理规定使用发票,下列各项行为中,不符合发票管理规定的有(
矿山老空区的积水和淤泥,往往会对()产生危害。A.施工中的井筒 B.矿井井下
最新回复
(
0
)