首页
登录
职称英语
What is the conventional way to cure the malaria? [br] [originaltext] The fi
What is the conventional way to cure the malaria? [br] [originaltext] The fi
游客
2024-11-26
49
管理
问题
What is the conventional way to cure the malaria? [br]
The fight against malaria may have taken a promising step forward with the latest tests of a new kind of vaccine, which aims to keep people healthy and prevent the infection from spreading.
(6)Most malaria vaccines under development work by including genetically engineered versions of just a handful of the thousands of proteins of a parasite that could cause malaria. Those modified proteins are designed to trigger an immune response to this parasite, after it’s passed into the host’s bloodstream by the bite of an infected mosquito.
(7)In contrast, says researcher Robert A. Seder of the US National Institute of Allergy and Infectious Diseases, this new vaccine includes a deactivated version of the entire parasite. " So instead of picking out one or two or three genes," he says, " you have the potential for what we call breadth generating an immune response that would be broad rather than narrower. And so that would be a good thing. "
选项
A、By activating an immune response.
B、By selecting one or two genes.
C、By awaking the entire parasite.
D、By deactivating the entire parasite.
答案
D
解析
本题设题点在重要细节处。根据句(7)可知,研究人员称,新型疫苗的原理是使整个寄生虫失去活力,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3860984.html
相关试题推荐
WhatwastherelationshipbetweentheUSandIranbefore?[br][originaltext]
WhatwastherelationshipbetweentheUSandIranbefore?[originaltext]Ato
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[br][originaltext]Interviewer(M)
HowmuchweretheCO2levelsbeforetheIndustrialRevolution?[originaltext]
Whenwastheworld’s7billionthbabyborn?[br][originaltext]Yesterdaywe
Astobank-online,whichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[originaltext
ThelastG20summittookplacein______.[originaltext](10-1)Agricultural
Itcanbeinferredfromthenewsitemthat______.[br][originaltext](7)A
Itcanbeinferredfromthenewsitemthat______.[originaltext](7)Anewbl
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECTabouttheboy?[originaltext]
随机试题
Whendidthefilmbegin?[br][originaltext]W:Thefilmstarted15minutesago.
Tedagreedto______thestrikeifthecompanywouldsatisfythedemandofthewor
Mostofusthinkweknowthekindofkidwhobecomesakiller,andmostof
Theteacheraskedthestudentstolook_______thewordinthedictionary.A、forB、
In1915EinsteinmadeatriptoGottingentogivesomelecturesattheinvit
[originaltext]Areyousometimesalittletiredandsleepyintheearlyafte
试回答波形梁钢护栏工程质量检验评定标准的问题。(5)波形梁钢护栏工程质量检验评定
在拌制石灰稳定土时,宜用1~3级的新石灰,( )可不经消解直接使用,块灰应在使用
公有制为主体,多种所有制经济共同发展,是我国社会主义初级阶段的一项基本经济制度,
能产生核糖-5-磷酸的代谢途径的是()。A.糖酵解途径 B.三羧酸循环
最新回复
(
0
)