首页
登录
职称英语
How many estimated refugees have fled to eastern Sudan? [br] [originaltext]
How many estimated refugees have fled to eastern Sudan? [br] [originaltext]
游客
2024-11-25
52
管理
问题
How many estimated refugees have fled to eastern Sudan? [br]
(6)The Sudanese government will issue work permits to some 30,000 of an estimated 80,000 refugees who have fled to eastern Sudan from neighboring nations in conflict, a major step toward meeting humanitarian needs in the region.(7)The United States welcomes the announcement, which will give thousands of refugees a chance to improve their living conditions and take part in the Sudanese economy. In recent years, some refugees have become victims of kidnapping and human trafficking. With permission to work, their reliance on humanitarian aid may decrease.
选项
A、Supportive.
B、Opponent.
C、Careless.
D、Neutral.
答案
A
解析
本题设题点在态度处。根据句(7)可知,美国支持这一举措,这将给成千上万的难民提供机会,改善他们的生活条件,并参与到苏丹的经济生活中去,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3860824.html
相关试题推荐
Astobank-online,whichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[originaltext
ThelastG20summittookplacein______.[originaltext](10-1)Agricultural
Itcanbeinferredfromthenewsitemthat______.[originaltext](7)Anewbl
WhichofthefollowingstatementsIsINCORRECT?[br][originaltext]Election
WhichofthefollowingstatementsIsINCORRECT?[originaltext]Electionoffic
Howistheprotestfeaturedinthenewsitem?[originaltext](10-1)TheOccu
ThesatellitemightlandinthefollowingcountriesEXCEPT______.[originaltext]
TheSecretaryGeneralAndersFoghRasmussenimpliesthat______.[originaltext]
Theinterviewismainlyto______.[br][originaltext]Interviewer(M)LisaDrayer(
Theinterviewismainlyto______.[br][originaltext]Interviewer(M)LisaDrayer(
随机试题
Mondayisthebeginningoftheworkweek;it’s【C1】_______daymostpeoplel
Whatisthedisadvantageofanexcursionfare?[originaltext]W:Goodmorning.Ca
Children’sHealthcareofAtlantawantstomoveGeorgiaoutofthetop10list
下列关于《突发公共卫生事件应急条例》中国家建立突发公共卫生事件举报制度的描述正确
Myfriend'sreplywascourteousbutfirm
某知名饮料生产企业,为满足市场需求,不断研发饮料新品种,开发适合不同顾客群体的饮
老年男性患者,水肿工。年,反复发作,下肢肿甚,腰膝酸软,畏寒肢冷,呼吸急促,张口
下列关于票据背书的说法中,不正确的是()。A.出票人在汇票上记载“不得转让”字
有一种大气污染物,水溶性,易被上呼吸道吸收,对眼、鼻及支气管有很强刺激作用;动物
共用题干 患者,男性,45岁。腹胀、腹部持续性隐痛、发热1周。患者有肝炎史12
最新回复
(
0
)