首页
登录
职称英语
Who set(s)the public school calendars? [br] [originaltext]Miriam(W)Frank(M)W:
Who set(s)the public school calendars? [br] [originaltext]Miriam(W)Frank(M)W:
游客
2024-11-25
57
管理
问题
Who set(s)the public school calendars? [br]
Miriam(W)Frank(M)
W: Hello, Frank.
M: Hello, Miriam. How nice to see you again. How’s everything going?
W: Fine. Busy these days?
M: Yeah. With lots of things to do. Would you like to join me for a drink?
W: OK, thanks.
M: Any news recently?
W: Oh, well, yesterday I read the newspaper and got very shocking news. You know,(1)it’s not the federal government that sets the calendar for our public schools. Public school calendars are set by individual states and districts. According to the news, instead of a long summer break, our local school decided to keep students in class year-round with shorter breaks throughout, offering about 20 additional school days.
M: The students must feel very sad when hearing this news.
W: Yeah, I think so. And this idea is gaining increasing popularity. It’s a strategy school districts across the country are experimenting with. Perhaps the most closely watched is in Massachusetts, which has extended class time for 26 of its low-performing schools. The idea has even won the endorsement of both President Obama and his education chief.
M: Mm...,(2)I heard that the education chief said in an interview that our current school calendar was based upon the agrarian economy and the vast majority of the students in our country weren’t working the fields in the summers. So he—he thought it was really an outdated, outmoded model. It needed to be changed.
W: I don’t agree with him. Extending school year seems so completely short-sighted to me.(3-1)More time is no silver bullet for reform. Take Miami-Dade County Schools in Florida for example, it used an extended day program for three years, but dropped it because they didn’t see improvement in test scores.(3-2)Besides, it—it disrupts family life.
M: Well, surely you must have to admit that we have a significantly shorter school year. I’m worried— er—our students are at a competitive disadvantage with their peers in India and China. Students in those other countries are going to school 210, 220, 230 days a year. Our students are going to school 180 days a year, generally. And I think our students are absolutely smart, absolutely committed, can do extraordinary things. But we have to level the playing field. And if in a sports contest, one team is practicing three days a week and one team is practicing five days a week, the team that is practicing more is going to do better.
W: But simply extending school time in and of itself will not produce the desired results. Larry Cuban, a Stanford University professor of education, has argued that what matters most is not the quantity but the quality of time students and teachers spend together in the classroom.
M: Well, yes. Mm..., but, extending school time does bring some advantages.(4-1)It gives the students learning experiences that they might not be able to get over the summertime.
W: But you ask the teachers and students whether, whether they reckon that extending school time brings them advantages. I think goes without saying that no one wants to extend bad time. The teachers are fatigued at the end of the day, and the students are fatigued and unmotivated. The students need summer break to have a good rest.
M: Yes, you are right.(4-2)But without those camps and other stimulating activities, something called summer learning loss occurs. Researchers estimate that low-income students can lose two months of math and reading achievement owing to a lack of reinforcement during the summer break. It’s particularly true for low-income kids who don’t have the opportunities that other kids have during those big breaks.
W: But have you considered this? Extending the school day is very very expensive. The Miami-Dade program cost more than $100 million.
M: Yes, you are right.(3 - 3)Really it can result in increased cost because more teachers, specialists, paraprofessionals, and other staff are deployed. But I think it can bring some—some benefits to students and teachers as well, for example, umm, it allows teachers to delve into subject matter in more depth:(4 - 3)it builds in time for more teacher-to-student interaction: and, it makes it possible for students to spend more time on task.
选项
A、more learning experiences
B、the avoidance of summer learning loss
C、more time for teacher-student interaction
D、reducing gap between the rich and the poor
答案
D
解析
本题设题点在对话问答处。根据句(4—1)可知,延长学年上课天数可以使学生得到在暑假里无法获得的学习经历,故排除[A];根据句(4—2)可知,放暑假有可能导致“暑假学习损耗”,故排除[B];根据句(4—3)可知,延长学年上课天数可以增加师生交流的时间,故排除[C]。因此[D]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3860761.html
相关试题推荐
Whatdoesthenewsitemmainlytalkabout?[originaltext](10)Thereislittl
Itcanbeinferredfromthenewsitemthat______.[originaltext]IntheHealt
Whoset(s)thepublicschoolcalendars?[br][originaltext]Miriam(W)Frank(M)W:
Whoset(s)thepublicschoolcalendars?[br][originaltext]Miriam(W)Frank(M)W:
Whoset(s)thepublicschoolcalendars?[br][originaltext]Miriam(W)Frank(M)W:
Whoset(s)thepublicschoolcalendars?[originaltext]Miriam(W)Frank(M)W:Hello,
AstatedinnerintheUSisdesignedto______.[br][originaltext]SouthKor
AccordingtoRobertHalfon,thegovernmentshould______.[originaltext](8)M
IFeelGoodCommunityChallengeisfor______.[br][originaltext]Interviewer(M)
IFeelGoodCommunityChallengeisfor______.[br][originaltext]Interviewer(M)
随机试题
ChooseSIXanswersfromtheboxandwritethecorrectletter,A-H,nexttoQuest
A、Food.B、Healthcare.C、Cleaning.D、License.A本题考查细节。由句(10)可知,女士说养宠物最大的开支可能是食物。
【S1】[br]【S4】physician→physicians一致错误。此处many表示“许多”常用来修饰可数名词,而后面的and连接的两个词形式应该是一
Whohasitandwhodoesn’t?Andhowdothoseofuswithlessofitgetmore?
采用曼彻斯特编码技术,将一组数字数据0101001101编码为数字信号,下列所
2个月患儿,人工喂养,近2天口腔黏膜上出现白色乳凝块样物,不痛,用棉签不易拭去,
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
报检出口食品或食品添加剂,应提供《进出口食品标签审核证书》。()
根据世界银行对工程项目总建设成本的规定,下列费用应计入项目间接建设成本的有(
能够重复使用、可塑性好、容易封堵各种不规则形状孔洞的防火堵料是( )A.无机防
最新回复
(
0
)