首页
登录
职称英语
Which of the following statements is CORRECT about the basketball training camp?
Which of the following statements is CORRECT about the basketball training camp?
游客
2024-11-25
54
管理
问题
Which of the following statements is CORRECT about the basketball training camp?
NBA players inspire African youths to strive for basketball dreams. The National Basketball Association’s Basketball Without Borders Africa program this year brought NBA players and coaches to Senegal where they trained some of the best young players on the continent. The four-day camp tipped off 5 August in Dakar as(1)60 young basketball players from around the African continent gathered to learn from NBA professionals.
One of the players from Cameroon said the camp gives him hope that his dream of playing professional basketball can come true. Longtime Basketball Without Borders supporter and former NBA player Dikembe Mutombo said the camp is also a chance for others to see what Africa has to offer the world of basketball.
选项
A、It lasted for five days in Senegal.
B、60 young African basketball players took part in it.
C、It proves that none of the African youths can be professional players.
D、The supporter of it used to be a famous basketball coach.
答案
B
解析
本题设题点在细节处。根据句(1)可知,为了向NBA职业球员学习,来自非洲大陆的60名年轻篮球运动员聚在了一起,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3860543.html
相关试题推荐
TheLord’sResistanceArmyhasdonethefollowingEXCEPT______.[originaltext]
WhichofthefollowingstatementsisCORRECTaboutthebasketballtrainingcamp?
WhichofthefollowingisCORRECTaccordingtothenewsitem?[originaltext]
WhichofthefollowingisINCORRCTaccordingtothenewsitem?[originaltext]
WhichofthefollowingisINCORRECTaboutDavidBach?[br][originaltext]Maggie
WhichofthefollowingisINCORRECTaboutDavidBach?[br][originaltext]Maggie
WhichofthefollowingisINCORRECTaboutDavidBach?[br][originaltext]Maggie
ThereasonswhymostpeoplehavetroublesleepingareallofthefollowingEXCEP
Bisphenol-AharmschildreninallofthefollowingwaysEXCEPT______.[br][ori
Bisphenol-AharmschildreninallofthefollowingwaysEXCEPT______.[originalt
随机试题
•Youwillhearabusinesspresentationabout3simplesellingtactics.•Asyoul
Idreamofbeingawriter.ButIamafraidmaybeitisjustapipedream.Theun
[audioFiles]audio_eusm_j01_113(20099)[/audioFiles]A、Shedisagreeswiththeman.
平面图中表示楼梯时,如设置靠墙扶手或中间扶手时,可不用在图中进行表示。()
人们对卫生保健需求的提高表现在A.能过具有良好心理状态和社会活动能力的生活,提高
A.肾气虚证 B.肾阴虚证 C.肾阳虚证 D.脾虚证 E.血瘀证患者经乱
近年来一些地区出现了居民因担心辐射阻挠移动通讯信号基站建设的案例。对此,专家指出
运用市场提取法求取的报酬率可能与估价对象未来收益风险不完全一致,其根本原因是(
某煤矿工程项目经国家有关部门批准后,开始对本项目筹集资金和进行施工图设计,项目资
通过对20世纪教育学的多元化发展的学习,简述你的发现和启发。
最新回复
(
0
)